19.11.2021  |  Klima, miljø og energi

PMI accelerer plan for CO2neutralitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Transformationsplanen for en CO2neutral produktion fremskyndes med 5 år. Omstillingen er en del af PMIs vision om en røgfri fremtid.

Et af verdens største tobaksselskaber Philip Morris International annoncerer, at det vil nå målet om CO2neutralitet før tid.

Det betyder, at målene opdateres og virksomheden vil decarbonisere sin produktion inden 2025. Det er 5 år hurtigere end det tidligere mål. Derudover er der fastsat som målsætning at nå for hele virksomhedens værdikæde inden 2040.

Leverandører er essentielle

De nye mål understreger vigtigheden at arbejde med levenrandører, hvilket er et essentielt komponent hos PMI for at nå sine CO2 reduktionsmål for scope 3, hvilket vil betyde at virksomheden fastholder sit ledende position i erhvervslivet med henblik på grøn omstilling.

Planen for CO2neutralitet er tæt forbundet til PMIs overordnet mål om at realisere en røgfri fremtid. En fremtid, hvor cigaretter ikke længere eksisterer, og samtidig bidrager med positiv effekt til vores fælles samfund.

Ambition skal blive til handling

Ifølge Jennifer Motles fra PMI er målet med planen for CO2neutralitet at bidrage til den globale omstiling og understøtte dialogen med investorer og andre interessenter, som kan evaluere om PMIs tilpassing af forretning er en succesmodel for forretning baseret på CO2neutralitet.

Og planen viser hvordan vores målsætning er underbygget af detalieret virksomhedstiltag og en solid forretnings strategi, der er afgørende for omsætte ambition til handling og nå mål om positiv klima påvirkning.

Vil du læse mere:

Philip Morris International announces Low-Carbon Transition Plan | PMI - Philip Morris International

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere