13.04.2015  |  Kommunikation

Rekord-mange deltager i Danmarks Naturfredningsforenings Affaldsindsamlingen i denne uge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nogle dansker smider stadig affald i naturen, selvom det ødelægger vores naturoplevelser, forurener miljøet og skader dyrene. Men heldigvis har rekord-mange danskere hjertet på det rigtige sted og indsamler affaldet og gør naturen forårsklar.

Danmarks Naturfredningsforenings Affaldsindsamling.
Mandag til fredag i denne uge deltager omkring 90.000 børn fra hele landet i Danmarks Naturfredningsforenings Affaldsindsamling. Det er rekord – aldrig har foreningen haft så mange børn aktiveret i indsamlingen tidligere. Succesen skyldes bl.a., at det er en hyggelig og lærerig måde at give naturen en hånd på. Deltagerne er med til at fjerne mange tons affald, og samtidig lærer de en masse om affald, genbrug, sortering, kredsløb, ressourcer og naturen. Og takket være den store fælles indsats får vi en renere og smukkere natur.

Søndag den 19. april er det de voksnes tur til at deltage. Der er 750 officielle søndags-indsamlinger i hele landet, hvor alle danskere er velkomne til at deltage. Se hvor her: 

Hvert år får kampagnen stor mediedækning, både i TV, radio og aviser.

I år har Danmarks Naturfredningsforening og TV2 blandt andet sat jagten ind på Danmarks klammeste sted. Og alle TV2’s regionalstationer har et tema om henkastet affald i naturen, som udfolder sig gennem hele ugen og kulminerer med søndagsindsamling for hele befolkningen.

Lav jeres egen indsamling – det styrker virksomhedens grønne profil og øger medarbejdernes engagement.
Som virksomhed kan I også deltage og lave et sjovt og anderledes personalearrangement, hvor I samler affald i jeres område. Det styrker virksomhedens grønne profil og øger medarbejdernes engagement.

Invitér medarbejdere og eventuelt deres familier til at tage madkurven og kaffen med, invitér samarbejdspartnere eller beboere fra jeres nærområde, og slut af med kaffe og kage på jeres virksomhed – kun fantasien sætter grænser. Danmarks Naturfredningsforening sender jer en gratis deltagerpakke svarende til antal deltagere med bl.a. vejledning og affaldssække, som I kan bruge på jeres affaldsindsamling. Se hvordan herunder.

Sådan gør I:
Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening.
Tid og sted: Søndag den 19. april 2015. I bestemmer selv tidspunkt og sted.
Pris: Gratis
Tilmelding og info: Kontakt markedschef Lone Gudiksen Møller direkte på tlf.: 3119 3262 eller send en mail til LGM@dn.dk, så sender foreningen deltagerpakkerne til jer med det samme.

Mere fra Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening

www.dn.dk

  • dn@dn.dk
  • 39 17 40 00
  • Masnedøgade 20, 2100 København Ø

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation. Vores mål er at Danmark bliver et bæredygtigt samfund med et smukt og varieret landskab, en rig og mangfoldig natur og et sundt og rent miljø.Vi er en demokratisk medlemsorganisation med 130.000 støttemedlemmer, 1.500 frivillige og 60 ansatte. Foreningen er uafhængig og privat, og modtager ikke økonomisk støtte fra det o…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere