Sampension

www.sampension.dk

Branche/Sektor:

Pengeinstitut- og finansvirksomhed mv.

Om

Sampension er Danmarks tredjestørste pensionsforvalter. Vi er et kundeejet fællesskab med omkring 330.000 kunder, der årligt indbetaler mere end 11 mia. kr.

Udover Sampension Liv tæller fællesskabet Arkitekternes Pensionskasse, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger og ISP Pension. Vi er cirka 300 medarbejdere og tilb…

Læs mere  

Om

Sampension er Danmarks tredjestørste pensionsforvalter. Vi er et kundeejet fællesskab med omkring 330.000 kunder, der årligt indbetaler mere end 11 mia. kr.

Udover Sampension Liv tæller fællesskabet Arkitekternes Pensionskasse, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger og ISP Pension. Vi er cirka 300 medarbejdere og tilbyder både arbejdsmarkeds- og firmapensioner. Vores formål er at skabe værdi for kunderne ved at gøre pensionen mere værd. Vi sigter mod at skabe høje afkast, lave omkostninger og en god kundeoplevelse med attraktive produkter, effektiv administration og ambitiøs rådgivning. Det sker på ansvarlig vis med blik for at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling.

Forretningsdrevet samfundsansvar
Vores politik for samfundsansvar er tilrettelagt som et forretningsdrevet samfundsansvar. Det bærende formål om at sikre gode pensionsordninger til kunderne afspejles ved, at Sampension ikke udbetaler udbytte til ejerne, men hele overskuddet går til kundernes pensionsopsparing.

Den socialt ansvarlige investeringspolitik er baseret på FN-konventioner og internationale retningslinjer fra OECD og EU. Virksomhederne i porteføljen screenes på baggrund af en række krav om respekt for grundlæggende menneskerettigheder og med særligt fokus på klimaforandringer og miljø, konventionsstridige våben og skat. Sampension udviser et aktivt ejerskab baseret på dialog og søger at påvirke virksomheder i Sampensions investeringsunivers mod øget ansvarlighed og bæredygtighed.

Kontaktpersoner

Søren P. Espersen

Kommunikations- og HR-direktør

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere