13.03.2020  |  Samfund

Servicemeddelelse: FSR – danske revisorers CSR-udvalg skifter navn til Udvalget for samfundsansvar og bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSR – danske revisorer har gennem de seneste mange år haft fokus på god og pålidelighed rapportering om bæredygtighed. Dagsordenen er blevet bredere og revisorerne følger med. Det kræver en ændring af navnet for revisorernes fagudvalg på området.

FSR – danske revisorers CSR-udvalg skifter navn til Udvalget for samfundsansvar og bæredygtighed (USB). Det gør det som en respons på den udvikling, der er i den bæredygtige dagsorden. Udvalget består i øjeblikket af specialister inden for CSR, ESG og SDG fra FSR – danske revisorers medlemskreds, der er med til at lægge den faglige linje inden for samfundsansvar og bæredygtighed.

"Det er vores ansvar, som fagligt udvalg at følge med udviklingen. Og udviklingen viser, at CSR som begreb er under forandring. C for Corporate er uforandret; S for Social er også uforandret; R for Responsibility er i stigning, men der mangler i dag et E for Environmental og et G for Governance. Og at kalde os CRESG er ikke mundret. Derfor hedder vi nu - Udvalget for samfundsansvar og bæredygtighed. Med dette navn favner vi hele ESG-, verdensmåls, og CSR-agendaen. Tag godt imod vores nye navn" udtaler udvalgets formand gennem de sidste 10 år, Birgitte Mogensen fra Board management.

Du kender måske bedst udvalget for at være værter ved dialogmøder i Revisorernes Hus, som samarbejdspartner på SMV COP med Global Compact , CSR-prisen i forbindelse med CSR-konferencen på Børsen og som afsender på ESG-hoved- og nøgletalspublikationen i samarbejde med Nasdaq og Finansforeningen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Josefine Ellen-Marie Jørgensen på jjo@fsr.dk.

Ændring af navnet sker pr. dags dato.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere