19.09.2018  |  Klima, miljø og energi

Sidste afkørsel før afgrunden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny webdokumentar om, hvorfor det er gået så galt for planeten - og hvad vi kan gøre. Med bl.a. Peter Lund Madsen, Tor Nørretranders, Rasmus Willig og en række førende danske forskere.

Hvordan er verdens tilstand lige nu? Hvorfor er det gået så galt? Og hvad kan vi gøre for at undgå katastrofen?
Hør Danmarks førende eksperter fortælle om, hvordan det står til, hvorfor vi er kommet så langt ud og hvad vi skal sætte vores lid til, hvis generationerne efter os skal arve en jord, der kan understøtte livet som vi kender det.

Dokumentarfilmen "Sidste afkørsel før afgrunden" er baseret på showet af samme navn, der blev vist til PEOPLE PROFIT PLANET-konferencen i Aalborg 11. september 2018.

Produceret for access2innovation med støtte fra Danidas Oplysningspulje og Vækstforum Nordjylland.

Mere fra Access2innovation

Access2innovation

https://www.access2innovation.com/

Foreningen Access2innovation har siden 2007 arbejdet for at samle forskere, humanitære organisationer og private virksomheder i innovative partnerskaber for at skabe bæredygtige løsninger i udviklingslande. Foreningen er forankret i Aalborg og tæller blandt andet Røde Kors, Verdensnaturfonden, Dansk Industri, CBS, Aalborg Universitet, Københavns Universi…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere