18.08.2015  |  Klima, miljø og energi

Singapore huser grønt hotel

Grønt byggeri er efter sigende fremtiden - også i Singapore, hvor et helt i gennem bæredygtigt femstjernet hotel har huset gæster siden 2013.

Mens hele verden i høj grad efterspørger grønt byggeri, har man i den sydøstasiatiske bystat Singapore opført et gennemgrønt hotel, der er designet som en have midt i den pulserende storby. Og det er ikke blot interiør og design i Hotel Parkroyal on Pickering, der er grønt.

Læs også: Byggeriet kan blive frontløber for bæredygtighed

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

For arkitekterne bag, det lokale arkitektbureau WOHA, har lagt sig i selen for at skabe en gennemført grøn bygning.

Således er alle lag af bygningen bæredygtige – den indsamler regnvand og har automatiske sensorer, der regulerer energiniveauet, samt solceller, der sørger for lys i de indendørs haver.

Det femstjernede hotel med 367 værelser fordelt på 16 etager er placeret lige ved Singaporefloden. Det er opført i 2013 og har vundet en stribe priser for både arkitektur, design og bæredygtighed.

Læs også: Det første biologiske hus skal bygges i Middelfart

Lægger man vejen forbi Singapore, koster en overnatning for to personer mellem 2.000-2.500 alt efter sæsonen. 

-JPN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere