Storkøkkener
26.03.2024Miljømærkning Danmark
Sponseret
Bispebjerg og Frederiksberg Hospital reducerer CO2-belastning på fødevareindkøb med 58 %
Bispebjerg og Frederiksberg Hospital serverer årligt omkring 650.000 hovedmåltider til sine patienter. I 2022 fik hospitalet som det første i Danmark certificeret sit storkøkken med Svanemærket. Arbejdet for at opnå certificeringen samt en ændring i hospitalets måltidskoncept har været medvirkende til at reducere den totale CO2-belastning på fødevareindkøb med 58 %.
09.07.2021Forum for Bæredygtige Indkøb
Sponseret
Byens Køkken i Odense fanger ’energifråserne’
Maskiner og andet udstyr i landets storkøkkener tegner sig for et anseeligt energiforbrug. Det vil POGIs nye indkøbsmål gøre op med, og fra nu af skal indkøberne gå efter de maskiner, som præsterer bedst gennem hele levetiden.
26.04.2017CSR.dk
”Hippie-agtig” holdindsats sikrer lokale fødevarer i Bornholmske storkøkkener
Det handler om mad. Om livsglæde og kvalitet. Men i høj grad også om godt købmandsskab i køkkenet, lokale relationer og om at få de kommunale budgetter til at slå til. Bornholm stiler efter 40% lokale bæredygtige fødevarer inden 2020.
Udgiver
Copyright 2023