16.08.2018  |  Klima, miljø og energi

Sushirestaurant bliver en del af FSC Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Restaurantkæden Letz Sushi vil være førende indenfor bæredygtig sushi og har derfor meldt sig ind i FSC Danmark.

Restaurantkæden Letz Sushi sætter høje standarder, når de hver dag bruger certificeret fisk, økologisk ris og FSC-certificerede bambus-spisepinde og papirvarer på deres 21 restauranter i Danmark. Med et mål om at blive førende på markedet indenfor bæredygtig sushi, er bæredygtighed og brugen af certificerede råvarer det eneste rigtige for den danske sushikæde Letz Sushi. Derfor har restaurantkæden nu valgt at blive medlem af FSC Danmark.

”Vi har valgt at blive medlem af FSC Danmark, fordi vi ser en del udfordringer i konventionelt skovbrug, og her udføre FSC et stort stykke arbejde i forhold til bl.a. miljø, og det vil vi gerne støtte op om”, siger Anders Barsøe, Direktør hos Letz Sushi, og tilføjer, at et medlemskab af FSC Danmark og brugen af certificerede produkter også handler at sætte et grønt aftryk:

”Ved at blive medlem af FSC Danmark kan vi hjælpe med at skabe en forandring mod en mere bæredygtig verden”.

FSC Danmark skal hjælpe med at nå 100%-mål

Restaurantkæden har sat sig som mål, at alt relevant indkøb, herunder også møbler til restauranterne, skal være FSC-certificeret i 2020. Derfor er der brug for relevant sparring og rådgivning, når Letz Sushi skal sikre, at de varer, de indkøber, er certificerede:

”Medlemskabet af FSC Danmark er vigtigt for os, fordi vi tager bæredygtighed seriøst, og vi derfor gerne vil støtte op alle de steder, vi kan. Samtidig vil vi gerne have en professionel partner til at hjælpe os med at validere, at alle de FSC-certificerede produkter og varer, vi køber, reelt er certificerede”, udtaler Anders Barsøe. 

Om Letz Sushi:

Restaurantkæden LETZ SUSHI tilbereder sushi af certificeret fisk og økologisk ris, samtidig med at de anvender FSC-certificerede bambus-spisepinde og papirvarer på deres 21 restauranter. Restauranterne er fordelt i København, Nordsjælland og Aarhus, og kæden udvides løbende landet over. Letz Sushi er samtidig en del af Lars Larsen Group.

Læs mere om Letz Sushi på deres hjemmeside her.

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere