TCFD

Klima, miljø og energi

Mode- og tekstilbranchen: Opprioriterer klimaindsats med nyt samarbejde

CEMAsys skal fremover hjælpe DM&T og dets medlemmer med at forbedre deres klimastrategier. De vil give branchen et kompetenceløft på klimaområdet i tråd med de danske myndigheders ambitiøse mål.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Virksomheder skal forstå klima som risiko

Når virksomheder arbejder med klima, har der indtil for relativt nyligt været en blind vinkel. For mens der længe har været værktøjer og forventninger til, at virksomheder reducerer deres påvirkning af klimaet, er klimaets påvirkning af virksomheder et langt mere ubeskrevet område. Men ikke desto mindre der, hvor virksomheder lever og dør.

Klima, miljø og energi

Klimarapport: Sampensions aktieinvesteringer i overensstemmelse med Paris-aftalen frem til 2032

Ny TCFD-rapport med fokus på klimarisici viser, at hele Sampension-fællesskabets aktieportefølje ligger inden for Paris-aftalens 2 graders klimascenarie frem til 2032. Morgendagens indsatser skal skubbe grænsen længere ud.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danske virksomheder halter bagefter internationale retningslinjer for rapportering om klimarisici

Store virksomheder i Danmark bakser med rapportering af klimarisici og lever ikke tilstrækkeligt op til Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD) anbefalinger.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere