07.12.2018  |  Samfund

TILBUD på togstationen: Giv en god start på livet til verdens mest udsatte børn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er i den første uge af december blevet langet meget mere end kaffe og honninghjerter over disken på landets togstationer. I samarbejde med UNICEF Danmark har DSB givet kunderne muligheden for at give verdens udsatte børn den bedste start på livet for

Hvert år dør tre millioner børn under fem år, fordi de er underernærede. Det er blandt andet den tragiske statistik, som DSB og deres kunder gør op med i den første uge af december, hvor kunderne i togstationernes 7-Eleven butikker er blevet mødt med spørgsmålet: ”Skulle det være nøddemos eller rent vand til verdens mest udsatte børn?”

De kunder, som vælger at tage imod togstationens bedste juletilbud, har lagt ti kroner oveni deres køb og fået et lille gavekort med på enten fire poser nøddemos, der hjælper med at få underernærede børn på benene igen, eller vandrensningstabletter til 1.600 liter vand, som gør, at børnene ikke bliver syge, når de drikker det ellers beskidte vand.

Gavekortet til en god start på livet for verdens mest udsatte børn, kan kunderne selvfølgelig selv beholde eller bruge som en lille ekstra gave i december.

”Jeg er virkelig glad for, at DSB og deres kunder vil dele juleånden om at stå sammen med verdens mest udsatte børn og støtte det livsvigtige arbejde, som UNICEF gør. DSB er en af landets største virksomheder, som hver dag er i kontakt med mere end en halv million danskere, som får muligheden for at gøre en konkret forskel for børnene,” siger UNICEFs generalsekretær Steen M. Andersen.

Treårigt samarbejde mellem UNICEF og DSB

I maj 2018 offentliggjorde DSB, at de havde slået sig sammen med UNICEF i de næste tre år for at gøre en forskel for verdens mest udsatte børn og bidrage til at skabe en mere retfærdig og bæredygtig fremtid ved at investere i børnene, der er verdens fremtid.

Samarbejdet betyder blandt andet, DSB hjælper med at facilitere indsamlinger for UNICEF som årets julekampagne, hvor 7-Eleven butikkerne på landets togstationer sælger verdensgavekort på nøddemos og vandrensningstabletter.

Hver dag kører mere end 500.000 danskere med DSB, og det er dem, som USB og UNICEF Danmark i fællesskan vil engagere i at hjælpe verdens mest udsatte børn og bidrage til at nå FN’s verdensmål.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere