Unicef

Menneskerettigheder

Børnehaver er afgørende for børns muligheder

Kvalitetsbørnehaver er fuldstændigt afgørende for børnenes muligheder senere i livet og for udviklingen af de samfund, de lever i. Alligevel er området kronisk underfinansieret i store dele af verden, viser ny rapport fra UNICEF

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Virksomheder hjælper med at redde verdens børn

Erhvervslivet spiller en væsentligt rolle, når organisationer som UNICEF bekæmper sygdomme i verdens fattigste lande. For virksomhederne betyder det ofte mindre indtjening end på andre markeder, men der er andet end profit at komme efter.

Indhold fra partner

Samfund

Velux Fonden sikrer flere UNICEF Rettighedsskoler i Danmark

I kampen for at forbedre trivsel, fastholde lærere og elever kan syv folkeskoler kalde sig ’UNICEF Rettighedsskoler’. En bevilling fra VELUX FONDEN på 3 millioner kroner betyder nu, at yderligere 10 skoler kan komme med i programmet.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Lego: Virksomheder skal bidrage til beskyttelse af børns rettigheder

Når man producerer verdens bedste legetøj, ligger det lige for at fokusere på beskyttelsen af børns rettigheder. CSR.dk har talt med Kathrine Kirk Muff, som er chef for social ansvarlighed i Lego-koncernen, om arbejdet med børns rettigheder og om virksomhedens partnerskab med UNICEF.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere