16.02.2018  |  Klima, miljø og energi

Troldtekt melder sig ind i FSC Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Byggematerialeproducenten, Troldtekt A/S, der siden 2013 har været FSC-certificeret, har nu meldt sig ind i FSC Danmark. Medlemskabet har allerede vist sig nyttigt, og det skal fremadrettet sikre Troldtekt sparring og viden til gavn for virksomheden.

Troldtekt A/S, der udvikler og producerer akustikplader, er nu blevet medlem af FSC Danmark. Akustikpladerne fungerer som loft- og vægbeklædning i alle typer arkitektur, og de er fremstillet i træbeton, der består af træ og cement. Virksomheden har siden 2013 været FSC-certificeret, og siden januar er Troldtekt gået fra at levere produkter i kategorien ”FSC Mix Credit” til i dag at kunne levere produkter i kategorien ”FSC 100%”. I januar offentliggjorde Troldtekt desuden, at de fremadrettet satser fuldt ud på FSC-certificerede materialer. Virksomheden ønsker nemlig med deres FSC-certificering løbende at kunne sikre deres kunder bæredygtige produkter:

”I Troldtekt ønsker vi med vores FSC-certificering at give vores kunder størst mulig sikkerhed og dokumentation for bæredygtighed. Derfor arbejder vi løbende på at øge vores andel af FSC-certificerede akustikplader,” udtaler Renate Blom, Miljøchef hos Troldtekt A/S.

Et nyttigt medlemskab

Foruden at satse fuldt ud på FSC-certificerede materialer, valgte Troldtekt også i starten af det nye år at melde sig ind i FSC Danmark. For Troldtekt ligger det nemlig som en naturlig forlængelse af virksomhedens allerede eksisterende grundprincipper at skulle fokusere endnu mere på bæredygtighed: 

”FSC Danmark gør en stor indsats for at udbrede brugen af og kendskabet til bæredygtigt træ fra ansvarlig skovdrift. Bæredygtighed og ansvarlighed er en central del af vores virksomheds-DNA, så det vil vi gerne støtte op om. Samtidig har vi god gavn af den service og rådgivning, som FSC Danmark yder til medlemsvirksomhederne,” siger Renate Blom og understreger, at medlemskabet af FSC Danmark, foruden nyttig viden, allerede har resulterede i konkret sparring til gavn for virksomheden:

”Vi oplever et stort udbytte af medlemskabet, for eksempel i forhold til rådgivning og viden. Blandt andet bidrog FSC Danmark med konsulentbistand, da vi skulle opdatere vores sporbarhedsprocedure. FSC Danmark var i stand til at foreslå ændringer i vores interne arbejdsprocesser, der har reduceret tidsforbruget til administration.”

Om Troldtekt

Troldtekt A/S er den førende udvikler og producent af akustikløsninger til lofter og vægge produceret i træbeton. Siden 1935 har naturmaterialerne træ og cement været ingredienserne i produktionen, der foregår i Danmark. Foruden akustikløsninger producerer Troldtekt også specialløsninger, der kombinerer akustikloftet med f.eks. ventilation.

Læs mere om Troldtekt på deres hjemmeside.

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere