Vandforbrug

Strategi & ledelse

Microsoft lancerer handlingsplan for reduktion af datacentres klimaaftryk

I 2024 vil Microsoft have reduceret vandforbruget med 95 procent i sine datacentre. Det skal bidrage til at mindske centrenes klimaaftryk markant. Målsætningen underbygges af en ny og grundig analyse af de individuelle forhold på Microsofts datacentre rundt om i verden.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

World Water Day: ALDI er den første discountkæde, som stiller krav til vandforbruget hos leverandører af frugt og grønt

Som resultat af et internationalt samarbejde mellem bl.a. ALDI Nord og ALDI Syd implementerer ALDI Danmark nu en række nye leverandørkrav, som skal sikre, at over 70% af kædens frugt og grønt fremadrettet vil være dyrket under mere vandeffektive metoder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Seks ud af ti danskere vil reducere deres vandforbrug – men mange ved ikke hvordan

Danskerne har det laveste vandforbrug i Norden med kun 44.000 liter pr. person om året. Trods det vil mange danskere gerne reducere deres forbrug. Hele 60 procent af befolkningen ønsker at skære ned på vandforbruget. Mange mangler dog viden om, hvordan man skærer ned. Derfor giver GROHE fem nemme tips til, hvordan du kan reducere unødigt vandspild i hverdagen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

VANDET ER LANGT VÆK – børnebog lærer børn om et bæredygtigt vandforbrug

De to oddere Ofelia og Oskar er hovedpersonerne i en ny illustrereret børnebog fra GROHE. Bogen skal lære børn i en tidlig alder, hvor heldige vi er i Danmark at have nem adgang til rent drikkevand, og at vi derfor ikke skal bruge unødigt vand – men værne om det i stedet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Technology significantly reduce water consumption in marine ingredients business

One of the world’s leading suppliers of marine ingredients, TripleNine, spends 16 million liters of water annually to unload fish from the fishing boats and into the factory. With an update of known technology, TripleNine can significantly reduce their water consumption.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Håndvask og bæredygtigt vandforbrug går hånd i hånd i ny børnebog fra GROHE

Løven Ali er hovedpersonen i en ny illustreret børnebog skrevet af sanitetsleverandøren GROHE. Bogen skal lære børn, hvor vigtigt det er at vaske deres hænder og vigtigheden af at spare på vandet. Bogen sendes til børnehaver i hele Danmark.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

GROHE vil hjælpe til at reducere nordboernes vandforbrug

For anden gang har GROHE offentliggjort Vandbarometeret, som er en nordisk undersøgelse, der kortlægger vandforbruget hos de nordiske husholdninger. Undersøgelsen viser en markant forskel mellem danskerne og svenskerne.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

GROHE sætter fokus på bæredygtigt vandforbrug

I forbindelse med C40-klimatopmødet i København er sanitetsvirksomheden GROHE med til at sætte fokus på bæredygtighed og formidle FN’s verdensmål ud til folket samt omformulere dem til hverdagsmål.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere