11.11.2020  |  Supply chain

Virtuelle mødepakker der gavner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Selvom vi sidder hver for sig under møder og konferencer, så kan vi stadig samles om en dejlig kop kaffe og lækker chokolade, der skaber arbejde og ordentlige arbejdsforhold i Afrika.

Nye tider kræver nye løsninger. Derfor har NGUVU og Social Foodies udviklet en mødepakke, der bliver sendt ud til alle deltagerne inden mødet eller konferencen.

Mødepakken er ikke blot med til at skabe den gode, fælles stemning, vi kender fra eftermiddagspauserne i mødelokalet. Den er også med til at sikre arbejde og ordentlige arbejdsforhold i Kenya og Sydafrika.

Kaffebønnerne fra NGUVU styrker kvindelige kaffebønders arbejde i Kenya. NGUVU køber kaffebønnerne direkte fra de kvindelige småbønder, så kvinderne får mest muligt ud af deres indtjening uden fordyrende mellemmænd. NGUVU sikrer kvinderne en ordentlig betaling til tiden og faglig udvikling, så kvinderne hele tiden bliver dygtigere til at dyrke deres kaffebønner. Derudover får kvinderne doneret flere kaffetræer og vandtanke til farmene, så de kan styrke deres små kaffeforretninger yderligere. NGUVU’s arbejde hjælper således kvinderne med at skabe en bedre fremtid for dem selv og deres børn.

Chokolade, nødder og barer er fra Social Foodies, der har sin egen chokoladefabrik i Cape Town. Fabrikken er Afrikas største bean-to-bar chokoladefabrik og er baseret på 100 % socialt iværksætteri. Her skaber de arbejde i lokalområdet, med særligt fokus på byens slumkvarterer, hvor indbyggerne har hårdt brug for en indkomst.

Skriv til Rune Sandholt, der står bag NGUVU, hvis du ønsker et oplæg på mødepakken.

Mere fra NGUVU

NGUVU

http://nguvu.dk/

Om NGUVU NGUVU betyder ”styrke” på Swahili. Ideen bag NGUVU er nemlig at hjælpe udsatte kvinder i Kenya, så de bliver stærke nok til at skabe et bedre liv for dem selv og deres børn. Vi tror på, at vi kan gøre størst forskel for de udsatte kvinder ved at sikre dem et fast job, ordentlige arbejdsforhold og faglig udvikling. Det er nøglen til at skabe en positiv…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere