28.04.2021  |  Klima, miljø og energi

Webinar: Fremtidens bæredygtige bygninger – forstå det grønne marked og de nye krav

Indhold fra partner Hvad er dette?

Webinar fra ROCKWOOL sætter fokus på bæredygtighed i byggeriet og de forskellige krav, der kan og skal stilles for at et byggeri kan kaldes bæredygtigt.

Alle taler om det, men det er svært at omsætte bæredygtighed til noget konkret og håndgribeligt. Som aktør i byggebranchen spiller du en væsentlig rolle i at sikre at fremtidens bygninger bliver bygget med et lavt klimaaftryk, er økonomiske og holdbare samt sunde at opholde sig i. 

ROCKWOOL vil gerne gøre det nemmere for alle at navigere rundt i den jungle, der hedder bæredygtighed. Derfor sætter vi i vores webinar ”Fremtidens bæredygtige bygninger – forstå det grønne marked og de nye krav” fokus på bæredygtighed i byggeriet og de forskellige krav, der kan og skal stilles for at et byggeri eller en renovering er bæredygtig.

I webinaret kan du møde Jakob Sjøl, der er projektsalgschef hos ROCKWOOL og certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri, og Susanne Kuehn, der er ROCKWOOLs specialist i bæredygtighed og cirkulær økonomi. De deler ud af viden om de vigtigste certificeringsordninger, fremtidens krav til byggeriet og, hvordan du på produktniveau kan være med til at gøre en forskel. Se eller lyt med, og bliv klogere på begrebet bæredygtighed og de forskellige faktorer, der spiller ind, når man ønsker at bygge bæredygtigt.

I webinaret kommer vi blandt andet ind på: 

  • DGNB certificering
  • Den frivillige bæredygtighedsklasse
  • Det nordiske miljømærke
  • Certificeringer og mærkninger af byggevarer
  • EPD (Miljøvaredeklaration)
  • LCA (Livscyklusanalyse)
  • De kommende CO2-krav til bygninger

Webinaret kan ses on-demand og varer 45 min.

Se webinaret her
 

Denne artikel er en del af temaet I fokus: bæredygtigt byggeri 2021

Mere fra Rockwool Danmark A/S

Rockwool Danmark A/S

www.rockwool.dk

ROCKWOOL-koncernen er verdens førende leverandør af innovative stenuldsbaserede løsninger. I Danmark er ROCKWOOL mest kendt for sit brede sortiment af kvalitetsprodukter til byggesektoren.ROCKWOOL stenuldsprodukter fremstilles af basaltsten - en naturlig forekommende ressource. Hvert år skaber vulkansk aktivitet og pladetektonik nye reserver af basalt - omkring 38.000 gange mere end den mængde, RO…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere