22.12.2015  |  Samfund

Åbent brev til erhvervs-og vækstminister, Troels Lund Poulsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 17. november I år nedlagde Erhvervs- og Vækst Ministeriet Rådet for Samfundsansvar. Som følge heraf har DIEH udarbejdet et brev til ministeriet, hvori vi understreger behovet for dialog & bredt CSR samarbejde blandt virksomheder, NGO, fagbevægelsen mv.

Kære Troels Lund Poulsen

Vi skriver til dig i anledning af, at Rådet for Samfundsansvar er blevet nedlagt, hvor også DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel var repræsenteret.

Vores erfaring er, at nogle virksomheder er kommet meget langt medarbejdet med samfundsansvar, nogle er lige kommet i gang. Fælles for alle virksomheder er et behov for tillidsfuld dialog med de øvrige parter for at finde langsigtede løsninger på ofte meget komplekse problemer.

Læs hele brevet her

Mere fra Etisk Handel Danmark

Etisk Handel Danmark

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K

Etisk Handel Danmark er den samlende platform for virksomheder og organisationer, der arbejder for ansvarlig handel og bæredygtig udvikling. Vi styrker viden og samarbejde om samfundsansvar og bæredygtighed i globale værdikæder, fordi handel skal respektere menneskerettigheder og tage hensyn til miljø og klima. Etisk Handel Danmark står bag videnscenter for bæredygtige værdikæder, akademi for etis…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere