04.09.2017  |  Kommunikation

1. mio underskrifter er indsamlet i kampen for at forbyde dyreforsøg i skønhedsindustrien i hele verden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dyreforsøg er fortsat et problem i hele verden, og over 80% af verdens lande har stadig ingen lovgivning mod dyreforsøg i skønhedsindustrien.

Forbyd dyreforsøg i hele verden
Selv om der rent faktisk findes sikre, tilgængelige alternativer, lider millioner af dyr fortsat. Cruelty Free International vurderer, at mere end 500.000 dyr hvert år bliver brugt til dyreforsøg indenfor skønhedsindustrien.

“Mange mennesker er uforstående over for dyreforsøg. Over hele verden er der mennesker, der vil sætte en stopper for denne modbydelige praksis, men de eksisterende love er som et kludetæppe af forskellige regler – og med meget store huller.

Selv om nogle lande kræver sikkerhedstests uden dyr, og mange lande har taget et skridt imod at forbyde dyreforsøg i skønhedsindustrien, er der stadig masser arbejde, der skal gøres. I de lande hvor dyreforsøg er tilladt – både i henhold til produkter og ingredienser – kræver langt de fleste lande ikke, at forsøgsdata skal gøre tilgængelige for offentligheden eller lovgiverne. Det gør det ekstremt svært at vide, hvor udbredt dyreforsøg er. Vi ved dog med sikkerhed, at en enkelt test kan involvere hundredvis af dyr. Hvis blot et firma eller land tester på dyr, kan indflydelsen på dyrenes liv være enorm. Fordi 80% af verdens lande stadig tillader dyreforsøg inden for skønhedsindustrien er et internationalt forbud den eneste måde at sætte en stopper for dyrenes lidelser. 

Vi er glade for, at The Body Shop støtter os ved at kæmpe for et forbud, der kan sætte en permanent stopper for dyreforsøg i hele verden.” – Michelle Thew, administrerende direktør for Cruelty Free International.

The Body Shop og Cruelty Free Internationals nye kampagne,Forever Against Animal Testing, kæmper for et permanent forbud imod dyreforsøg for skønhedsprodukter og skønhedsingredienser over alt i hele verden ved at anmode om en international aftale i FN. 

Det er vores mest ambitiøse kampagne imod dyreforsøg nogensinde, og vi håber at indsamle 8 millioner underskrifter. Vi vil sætte en stoppe for dyreforsøg inden for skønhedsindustrien for produkter og ingredienser i hele verden.

Skriv under her: http://bit.ly/2rif0Oz

Vores historie
Vores historie begyndte med Anita Roddicks revolutionerende overbevisning: at firmaer har magt til at gøre godt og i 1976 blev The Body Shop født. Vi er ikke perfekte, men vi har altid gjort tingene lidt anderledes. Vi har været mønsterbrydere, provokerende og modige.

I dag er vores engagement stærkere end nogensinde. Vi fokuserer på at berige uden at udnytte i alt, hvad vi gør.

For os betyder det, at vi ønsker at berige både mennesker og vores jord, dens biodiversitet og dens ressourcer. Vi forpligter os til at betale en fair pris til vores leverandører og sikrer, at de, der dyrker og høster vores naturlige ingredienser, har gode arbejdsvilkår. Vi forpligter os til at hjælpe lokalsamfund til at leve og trives. Vores produkter beriger, lover aldrig mere, end de kan holde, og er aldrig testet på dyr.

Vi er stolte af at være originale, skille os ud og kæmpe for det, der er rigtigt. Sammen bærer vi fremtiden i vores hænder.

Enrich Not Exploit™. It’s in our hands.

Læs mere om vores værdigrundlag

Mere fra The Body Shop Danmark

The Body Shop Danmark

www.thebodyshop.dk

The Body Shop International plc er det originale, naturlige og etiske skønhedsbrand, med over 2.500 butikker i over 60 lande rundt omkring i verden, som sælger mere end 1.200 foreskellige skønhedsprodukter. Virksomheden blev stiftet af Dame Anita Roddick i 1976.  Imod dyreforsøgVores produkter er ikke testede på dyr og velegnede til vegetarer. Vi var det første internationale kosmetikmær…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere