03.04.2020  |  Samfund

3 brugbare tips i en svær tid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi ved, at alle virksomheder kæmper en brav kamp med udfordringer ifm. Covid-19. Derfor vil vi hjælpe med fortsat at have trivsel i fokus.

Vi ved, at flere oplever hjemmearbejde, hjemsendelse, fyringer, omlægninger og mange andre forandringer. Det sætter sine spor nu, men vil også sætte et præg på samfundet efter krisen, når alt normaliseres igen. Stor respekt for alles indsats og samfundssind. Derfor har vi samlet tre konkrete tilbud til jer.

  • Trivsel i en tid med forandringer”: Se eller gense Cabis webinar fra den 2. april. Få inspiration til, hvordan du som leder griber dialogen med dine medarbejdere an i en tid, hvor arbejdspladser er berørte af nedlukningen af Danmark, og de fleste medarbejderes hverdag er forandret. Det kan være i form af nye procedurer, arbejdstider, hjemmearbejde og ændrede arbejdsopgaver. Se webinaret her
  • Gratis coaching om dialogen med medarbejdere: Oplever du som leder, at det er svært at beslutte, hvilken dialog du skal have med dine medarbejdere? Hvor tit bør I tale sammen, og om hvad og hvordan? Er du i tvivl om, hvor åben du skal være omkring virksomhedens situation? Og er du udfordret på at prioritere tiden til dialogen?
  • ”Tag hånd om trivslen"-projektet giver ledere i små og mellemstore virksomheder mulighed for 2 x 30 minutters gratis coaching/sparring med ca. 1 uge imellem. Helt konkret med fokus på Jeres virksomhed og dig som leder vil du få redskaber, der kan understøtte det fremadrettede arbejde med at skabe dialog til medarbejderne. Kontakt Marlene Fabrin på fab@cabiweb.dk eller ring 22343965. Marlene er til at fange, også i dagene op til påsken.
     

Vi har brug for din hjælp til at blive bedre:
Fredag den 27. marts fik du en mail med et spørgeskema fra Epinion – på vegne af Cabi.
Brug 7 minutter og besvar det fremsendte evalueringsskema, som du kan finde i indbakken fredag den 27. marts. (tjek eventuelt dit spamfilter)
Med din deltagelse er du med til at give vigtige input til beslutningstagere om Cabis nuværende og fortsatte arbejde.

På forhånd mange tak!

Denne artikel er en del af temaet I fokus: coronakrisen

Mere fra Cabi

Cabi

http://www.cabiweb.dk/

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme: Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere