02.11.2009  |  Klima, miljø og energi

37 logistikvirksomheder vinder miljøpris

’The Environmental Protection Agency’ (EPA) har igen anerkendt logistik- og transport-virksomheder og -foreninger for deres grønne initiativer.

37 virksomheder og foreninger har modtaget den fjerde årlige ’SmartWay Excellence Award’ fra EPA, skriver supplychainbrain.com. Vinderne inkluderer navne som the American Trucking Associations, Sharp Electronics, Schneider National og The Home Depot for blot at nævne nogle få.
EPA talsmænd siger, at valget af vinderne af ’SmartWay Excellence Award’ene er baseret på deres engagement, fremadskridende handlinger og innovation, samt deres rolle som foregangsmænd for hele fragtindustrien. Flere af vinderne har desuden vundet prisen adskillige gange. Konceptet bag SmartWay-programmet begyndte i 2003 som en metode til at fremme miljømæssigt renere og mere brændstofeffektive transportmuligheder i fragtindustrien. Til dato har SmartWay kun omfattet fragtindustrien på veje og jernbaner. Men dette vil EPA gerne have ændret i 2010. Netop nu arbejder agenturet på at udvikle modeller og sporingværktøjer, som kan analysere og overvåge energiforbruget i både hav- og luftfragtindustrien.
-JR

Mere fra Justine

Justine Aagaard Rodian

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere