01.01.2016  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: 3R Kontor - CSR rapport 2016

Indhold fra partner Hvad er dette?

Årets highlights på den miljø- og samfundsmæssige bane står på et voksende Donationsnetværk på 572 medlemmer, 6 socialt udsatte ansat og lancering af vores egen bæredygtige produktlinje.

En hjælpende hånd til adgang på arbejdsmarkedet

Der er 13 ansatte på medarbejderstaben i 3R Kontor. 6 af dem har baggrund med kriminalitet, fysiske handicaps, langvarige sygdomsforløb eller udfordringer socialt eller psykisk. Det har gjort det svært for dem at finde vej ind på arbejdsmarkedet. 3R kontor ønsker at hjælpe dem med at blive en del af arbejdsstyrken – ganske enkelt ved at give dem et job. Målet er, at de lærer at varetage et job, mens de arbejder hos os.

Donationsnetværket vokser

Donationsnetværket vokser fortsat med antal medlemmer, og vi oplever stor opbakning og begejstring over initiativet. I udgangen af 2016 havde vi 572 på Donationsnetværkets liste. Det er stadig et vigtigt område, som vi fortsat udvikler på optimere, fordi vi oplever en stor efterspørgsmål på alle vores donationer.

Egen grønne produktlinje lanceret

I 2016 præsenterede 3R Kontor vores egen grønne produktlinje COPEN TABLE. Det er et såkaldt 0,0 bord, som betyder, at der ingen CO2 udledning er forbundet med produktionen af bordene. Vi har oplevet stor interesse for produktionskonceptet og designet, salg af produktserien begyndt, og vi har flere produkter i pibeline.

Se alle vores resultater i hele CSR rapporten for 2016 her: http://blog.3rkontor.dk/csr-regnskab-2016/

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere