Affaldssystem

Klima, miljø og energi

Affaldspiktogrammer er til for den cirkulære økonomi

De fælles piktogrammer til affaldssortering har på kort tid fundet vej til langt de fleste kommuner, til danskernes arbejdspladser, til festivaler og events og til emballager. De skal gøre det nemmere at sortere affald til genanvendelse – og ikke det modsatte, som Dansk Naturfredningsforening beskylder piktogrammerne for.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Intelligent optimering gør affaldsindsamlingen nemmere

Optimer statiske ruter og dynamiske ordrer for at øge gevinstmargenen

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Affaldsforening: Affald er bindeled mellem cirkulær økonomi og grøn energi

Plast skal udsorteres og genanvendes mere end nu, og vi skal have mere energi ud af det affald, der ikke kan genanvendes. Det er nogle af tiltagene, der kan gøre affaldsenergisektoren energineutral i 2030, skriver Mikkel Brandrup i Altingets debatserie om regeringens klimapartnerskaber.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Webinar: New and more complex challenges when planning waste collection

Calling all municipalities, waste management companies and waste transporters in the Nordics. ​The increase in recycling of waste means higher demands for sorting, tracking and quality assurance of the different waste fractions.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere