0 kommentarer" /> AGF med i opløbet til international pris | CSR.dk

24.11.2021  |  Klima, miljø og energi

AGF med i opløbet til international pris

Sidst i november afgøres det om AGF får en international pris for klubbens arbejde med klima og bæredygtighed, når AGF for første gang er nomineret til en international pris for sit arbejde med bæredygtighed.

0 kommentarer

AGF er således i finalen ved TheStadiumBusinessAwards 2021. Det er en pris, der er blevet uddelt siden 2010, hvor den internationale industriorganisation; The Stadium Business - anerkender aktører inden for sport, events og stadions verden over. I år sker det ved et stort prisshow i Manchester i England, hvor det legendariske cricketstadion; Emirates Old Trafford danner ramme om en prisuddeling den 30. november.

Her er AGF nomineret for klubbens strategiske arbejde med bæredygtighed, der startede i foråret 2020, da AGF - som den første klub i Skandinavien - lancerede en strategi og vision for bæredygtighed, som klubben har fulgt siden.

AGF er de eneste fra Danmark, der er nomineret til en pris ved TheStadiumBusinessAwards 2021. Udover kategorien om bæredygtighed og socialt ansvar, tæller uddelingen også kategorier som Fan Experience, Innovation, Teknologi, Årets Stadion og flere andre kategorier.

Læs også: Virksomhederne bør være med til at bekæmpe social ulighed, mener eksperter.

"Det er en stor ære at blive nomineret - det er et skulderklap for vores arbejde for mere bæredygtighed i sportens verden, og vi tager det som et tegn på, at der bliver lagt mærke til det ude i Europa. Her ser vi tendenser til, at fodbolden tager et større ansvar, når det kommer til klima-kampen, og det er godt, at der kommer fokus på området. For en pris gør jo i sig selv ingen forskel, men det kan være med til at kaste lys på vigtigheden af, at vi i fodbolden også tager ansvar for klimaet", siger Anne Jensen, der er chef for branding og bæredygtighed i AGF.

"Det er vidunderligt at se, at branchen fortsætter med at udvikle sig. De kan ikke bare tage opbakningen fra samfundet for givet. I stedet fortsætter de med at genopfinde sig selv, forbinde sig endnu stærkere med deres lokalsamfund og tackle fremtidens udfordringer indenfor klima og bæredygtighed", siger Ian Nuttall, der er grundlægger af TheStadiumBusiness.

Blandt de nominerede til TheStadiumBusinessAwards er både virksomheder, stadions, fodboldklubber og andre sportsorganisationer fra hele verden. Således er AGF kommet i selskab med navne som; San Francisco 49ers, Leicester City FC og VfL Wolfsburg for blot at nævne nogen få af de andre finalister.

I AGF’s kategori om bæredygtighed og sociale projekter er AGF oppe mod Cagliari fra Italien, Sunderland FC, St. Mirren FC fra Skotland, Toronto Raptors og søsterklubber i Canada, samt et projekt fra Ajax Amsterdam.

Om AGF vinder prisen, afsløres ved prisuddelingen i Manchester den 30. november.

- MTN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere