AI

Strategi & ledelse

Beslutningsprocesser og Kunstig Intelligens

Den stigende mængde af fake news, misinformation og desinformation stiller store krav til mellemledere, topledere og bestyrelsesmedlemmers evner til at skelne mellem troværdig og utroværdig information, når vigtige beslutninger skal træffes.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Volvo Cars og Gøteborg går sammen om at skabe en CO2-neutral by

Volvo Cars går nu sammen med hjembyen, Gøteborg, om at skabe en CO2-neutral by inden 2030. Volvo Cars og Gøteborg vil sammen arbejde for at få oprettet nye byzoner, der vil blive brugt som basis for den fremtidige udvikling af bæredygtige teknologier.

0 kommentarer

Menneskerettigheder

Næste år skal virksomheder have styr på dataetik

Potentialet i brugen af nye teknologier er enormt, men der følger et lige så stort ansvar for at beskytte menneskerettigheder med. Principper og guidelines for at sætte retning og håndtere disse vokser frem fra flere sider. Det handler egentlig ikke om teknologi.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

What Do the Next 20 Years Hold for the Healthcare Industry?

On the occasion of Dansk Industri's Healthcare Day 2019, here's a snapshot of BSR's key insights on how the healthcare industry will transform in the next 20 years, by our Director, Cecile Oger.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere