17.09.2018  |  Klima, miljø og energi

Alternative løsninger til reduktion af CO2

Indhold fra partner Hvad er dette?

På IAA messen i Hannover 20–27 september, vil Scania vise det fulde program af den nyeste generation lastbiler, inklusiv langturslastbiler, entreprenørlastbiler og bybiler – alle til alternative brændstoffer.

”Transportsektoren står over for et fundamentalt skift mod mere bæredygtig tranport, og Scanias mål er at gå forrest, hvad angår de tunge køretøjer med lavt CO2 og nul udstødningsemissioner, som transportvirksomheder efterspørger til deres drift,” siger Alexander Vlaskamp, Senior Vice President, Head of Scania Trucks. ”Byerne ligger nu i front, men alle former for transport skal justere for at opnå CO2 reduktionsmålet, der blev besluttet i Paris aftalen.”

Scania viser det fulde produktprogram af bæredygtige lastbiler og busser og manifesterer hermed de mange muligheder for en grøn omstilling. Derudover går Scania skridtet videre ved at introducere en plug-in hybrid distributionslastbil.

Scania kombinerer de bedste sikkerhedsfunktioner fra L-serien, inklusiv forbedret udsyn – med fordelene ved hybrid. Dette giver distributører mulighed for at køre distancen fra depoterne i forstæderne frem til bygrænserne med forbrændingsmotor, for så at skifte til elektrisk drift i byerne. Mens der læsses af eller holdes pause, kan chaufføren lade batteriet i 20 minutter for så at fortsætte leveringerne.

Byer over hele Europa indfører i stigende grad trafik målinger for at mindste forurening, støj og hastighed. Scania Zone er den nye service, der hjælper transportvirksomhederne og deres chauffører med at overholde lokale regler, ved at linke regler som for eksempel hastighedsbegrænsning, emissionsbegrænsning og støjbegrænsning til geo-fencing zoner i Scania Fleet Management systemet. Scania Zone introduceres for nye biler produceret fra midten af 2019.

I alt viser Scania syv forskellige lastbiler inden for og yderligere tre lastbiler udenfor. Lastbilerne ledsages af fem Scania busser og turistbusser. Alle køretøjer på standen er udviklet til alternative brændstoffer, er og løsninger der gør en bæredygtig forskel for klimaet.

Inden for busser og turistbusser viser Scania den batteridrevne (BEV, Battery electric vehicle) Scania Citywide og Scania Interlink Medium Decker – den første turistbus med flydende naturgas (LNG) drivline. På IAA viser Scania en 13-meter Scania Interlink MD med en LNG rækkevidde på op til 1.000 km. Scania udvider hermed det brede program af alternative brændstoffer til den bæredygtige rejse. Besøgende vil også få mulighed for at opleve Scanias nye batteridrevne bus på tæt hold på ruter omkring messeområdet.

Mød os på stand C 22 i Hal 12 og oplev det fulde program af den nye generation Scania, inklusiv den nye plug-in hybrid lastbil og verdens første langturs LNG turistbus.

Fakta om Scania Danmark
Scania Danmark er den officielle importør af Scania lastbiler og busser i Danmark og et datterselskab til Scania CV, Sverige.

Scania beskæftiger i alt cirka 600 medarbejdere, indenfor alt fra salg af busser og lastbiler, reparation og service af store køretøjer, reservedele og serviceaftaler, finansierings- og forsikrings løsninger til vognmænd, marketing og kommunikation, teknik, IT, HR og økonomi samt chauffør uddannelse på i alt 16 velplacerede lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

Scanias integrerede produkter og serviceydelser sikrer kunderne markedets mest omkostningseffektive løsninger for gods- og passagertransport ad landevej samt maksimal oppetid.

Læs mere om Scania på www.scania.com og www.scania.dk

Mere fra Scania Danmark A/S

Scania Danmark A/S

www.scania.dk

Scania Danmark er den officielle importør af Scania lastbiler og busser i Danmark og et datterselskab til Scania CV, Sverige. Scania beskæftiger i alt cirka 900 medarbejdere, som arbejder med reparation og service af store køretøjer, reservedele og serviceaftaler, salg af busser og lastbiler, finansierings- og forsikringsløsninger til vognmænd, marketing,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere