Anlægsprojekter

Klima, miljø og energi

Husk at tænke natur og miljø ind i udbudsprocessen

Udbud af kommunale bygge- og anlægsprojekter kræver planlægning for at komme godt i mål. Det gælder ikke mindst kortlægning af plan-, natur- og miljøforhold, som kan få store konsekvenser for projektets økonomi og fremdrift senere i processen.

Indhold fra partner

Medarbejder

Nyt om navne – Emil Utoft - OKNygaard

Efter en periode hos en konkurrerende virksomhed og en virksomhed udenfor branchen er Emil Utoft i oktober 2021 vendt ’hjem’ til OKNygaard og tiltrådt som salgschef for drift.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Genanvendelse af knust beton i nye betonkonstruktioner

Miljøstyrelsen har netop udgivet en afrapportering af MUDP-projektet "Genanvendelse af beton i nye betonkonstruktioner". Formålet med projektet har været at undersøge mulighederne for at genanvende knust beton som tilslag i ny beton.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vandet kommer, danske byer investerer stort

Klimaforandringerne har de seneste år fået flere danske byer til at forberede sig mere grundigt på massive regnskyl, oversvømmelser og stormfloder. Der bliver brugt midler i millionklassen, og den politiske bevågenhed på området er solid. CSR.dk har set på nogle konkrete resultater.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere