28.09.2017  |  Kommunikation

CSR-rapport: Arkitema Architects, CSR-rapport 2016

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Arkitema Architects er vi bevidste om det ansvar, der følger med vores størrelse. Vi arbejder målrettet og strategisk med CSR, både i samarbejdet med vores kunder og internt i virksomheden.

OM ARKITEMAS ARCHITECT'S CSR-RAPPORT

Hos Arkitema Architects arbejder vi målrettet med at sætte bæredygtighed på dagsordenen ved at tilbyde specialiseret rådgivning indenfor forskellige bæredygtige processer. På den måde kan vi sikre værdiskabende helhedsløsninger, der bidrager positivt til vores projekter. Som led i vores arbejde med bæredygtighed fokuserer vi også på at minimere vores samlede CO2-udledning på kontorer såvel som byggepladser.

Arktiema støtter FNs Verdenserklæring om Menneskerettigheder, herunder FNs retningslinjer for menneskerettigheder og erhverv. Vi stræber derfor efter at sikre gode sociale og arbejdsmæssige forhold for vores mere end 500 medarbejdere i Norden. Ydermere sikrer vi os, at vores medarbejdere arbejder indenfor lovens rammer og accepterer ikke bestikkelse eller korruption. 

Læs hele vores CSR-rapport her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere