CSR-rapport

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Carve CSR-årsrapport 2020

I en periode med stor uforudsigelighed i samfundet på grund af corona-pandemien er det lykkedes Carve at fortsætte vores positive udvikling med vækst og med at bringe flere dygtige medarbejdere ombord. Vi formåede hurtigt at omstille os til online-livet i foråret 2020 og udnytte dets muligheder for daglig kontakt med både kunder og kolleger.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: Nu har Elis offentliggjort CSR-rapporten for 2020

I 2020 har Elis (tidl. Berendsen) sendt ca. 250 medarbejdere på danskkurser som alternativ til afskedigelser samt indkøbt 90 % socialt og miljømæssigt bæredygtigt sengelinned og håndklæder fra deres største linnedleverandør. Se mere i den nye CSR-rapport.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

FedEx klar med CSR-rapport

Transportgiganten FedEx er klar med sin årlige CSR-rapport, der beretter om højdepunkter inden for bl.a. samfundsansvarlig vækst, miljøbeskyttelse og bæredygtige investeringer. Coronakrisen understreger kun vigtigheden af virksomhedens formål, lyder det fra topledelsen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Ansvarlighed hele vejen rundt

Som en af Nordens største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler har også vi et ansvar for den bæredygtige udvikling. I 2018 løftede vi bl.a. på vores sociale ansvar gennem et øget samarbejde med kommunernes jobcentre.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere