CSR-rapport

Klima, miljø og energi

CSR-rapport 2021: Troldtekt A/S sænker CO2-aftrykket med ny cementtype

Kombinationen af den nye FUTURECEM™ fra Aalborg Portland og overgangen til vedvarende energi i egen produktion gør det nu muligt for Troldtekt at levere akustikplader, som er CO2-negative under produktion. Desuden sikrede et skifte af maling på tværs af produktprogrammet, at Troldtekt i 2021 avancerede til den bedste Cradle to Cradle-kategori inden for materialesundhed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Atea udgiver CSR rapport for 2021

Vores nye CSR-rapport for 2021 beskriver de forretnings- og udviklingsmæssige tiltag og initiativer, Atea Group gennemførte i 2021 inden for bæredygtighed og social ansvarlighed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Troldtekts CSR-rapport blandt de bedste

For andet år i træk er Troldtekt kåret som en af de SMV-virksomheder, der er bedst til at rapportere om samfundsansvar. En god CSR-rapport kræver en strategisk tilgang til bæredygtighed, siger adm. direktør Peer Leth. Han lægger vægt på, at rapporten både beskriver succeser og udfordringer.

Indhold fra partner

Kommunikation

En stærk bæredygtighedsrapport skal ikke blot publiceres, den skal også kommunikeres, lyder det fra to eksperter

Der bør kobles en kommunikationsplan på en bæredygtighedsrapport for at udnytte rapportens fulde potentiale.

0 kommentarer

Kommunikation

Pust nyt liv i CSR-rapporten

Alle, der laver en CSR-rapport, har haft samtalen om, hvordan man kan få mere ud af den. CSR.dk kan hjælpe med at få det til at ske.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Carve CSR-årsrapport 2020

I en periode med stor uforudsigelighed i samfundet på grund af corona-pandemien er det lykkedes Carve at fortsætte vores positive udvikling med vækst og med at bringe flere dygtige medarbejdere ombord. Vi formåede hurtigt at omstille os til online-livet i foråret 2020 og udnytte dets muligheder for daglig kontakt med både kunder og kolleger.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-rapport: Nu har Elis offentliggjort CSR-rapporten for 2020

I 2020 har Elis (tidl. Berendsen) sendt ca. 250 medarbejdere på danskkurser som alternativ til afskedigelser samt indkøbt 90 % socialt og miljømæssigt bæredygtigt sengelinned og håndklæder fra deres største linnedleverandør. Se mere i den nye CSR-rapport.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

FedEx klar med CSR-rapport

Transportgiganten FedEx er klar med sin årlige CSR-rapport, der beretter om højdepunkter inden for bl.a. samfundsansvarlig vækst, miljøbeskyttelse og bæredygtige investeringer. Coronakrisen understreger kun vigtigheden af virksomhedens formål, lyder det fra topledelsen.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere