09.04.2018  |  Samfund

CSR-rapport: Danske Spil Ansvarlighedsrapport 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kan man være ansvarlig og tjene penge på spil?

Kan man være ansvarlig og tjene penge på spil?

Det mener vi godt, man kan. 

Hos Danske Spil har vi for nyligt udgivet vores ansvarlighedsrapport 2017. Her giver vi vores bud på, hvordan man kan være tjene penge på spil - og tage sit samfundsansvar alvorligt.  

Vi skal altid være knivskarpe på konkurrencen. Hvis vi ikke er ligeså dygtige som vores konkurrenter, er der færre penge at give tilbage til samfundet. Og det er lige netop det, det gør vi - året rundt. I 2017 gav Danske Spil mere end 1,044 milliarder kroner til udlodningsmidlerne, som bliver givet til alverdens kultur- og
idrætsprojekter rundt om i Danmark.

Men for os helliger målet aldrig midlet. Vi skal sikre spil med omtanke
og sætte hurtigt og effektivt ind, når vi ser tegn på det modsatte. Vi arbejder benhårdt på at forhindre ludomani, hvidvask og matchfixing. Det er her, vores forretning har en direkte påvirkning på samfundet, og det har vi et ansvar for at gøre noget ved.

Vi ved, at det kan være forbundet med udfordringer og mange meninger, men vi gør alt hvad vi kan, og vi tager gerne diskussionerne - også om de svære emner.

Intet spil uden ansvar.

Læs vores ansvarlighedsrapport her --> http://bit.ly/CSR-rapport

Mere fra Danske Spil

Danske Spil

www.danskespil.dk

 

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere