Bæredygtighedsdilemmaer
20.11.2023Sinatur Hotel og Konference
Sponseret
Sinatur Hotel & Konference aflyser konkurrencen i branchen
Hospitality er en branche, der er vant til at konkurrere på luksus, pris, beliggenhed, gastronomi, tiltrækning af kvalificerede medarbejdere og hvem der bliver mest grøn på kortest tid. Men hvad nu hvis vi droppede at konkurrere? Det gør vi nu med partnerskabet Moving Hospitality, der går på tværs af branchen og skaber et fælles fokus på den grønne omstilling.
03.10.2023Sinatur Hotel og Konference
Sponseret
Oksekød er bare et af vores mange klima-dilemmaer
Hvis vi skal drive ansvarlige hoteller, kræver det også, at vi må træffe nogle hårde valg - forbrug af oksekød er bare et af dem. Men der er mange andre. I Sinatur sætter vi dette efterår igen fokus på nogle af de mange dilemmaer, der er, når man har et ønske om at drive en ansvarlig forretning.
03.10.2023Sinatur Hotel og Konference
Sponseret
Nye gastronomiske standarder og mindre madspild
Hos Sinatur forsøger vi at drive vores hoteller så ansvarligt som muligt. Og med den ambition, bliver menuerne i vores restauranter helt centrale. Når vi arbejder med at sænke vores negative aftryk, er det afgørende, hvad vi serverer for vores gæster. Det er her, vi for alvor kan reducere CO2-belastningen. Men vi gør det gennem alternativer ikke forbud
Udgiver
Copyright 2023