Sinatur sætter fokus på dilemmaerne i den bæredygtige transformation

Med en ny kampagne sætter Sinatur Hotel & Konference fokus på alle de udfordringer og dilemmaer, der opstår, når man arbejder seriøst med bæredygtig transformation.

Foto: Sinatur

Kender du det, at du tror, du træffer det rette valg, men så finder du af, at det var helt forkert eller at der er andre og bedre løsninger? Det er virkeligheden for mange virksomheder, der arbejder med bæredygtig transformation.


I Sinatur Hotel & Konference har vi efterhånden arbejdet med bæredygtighed og ansvarlighed i en del år. Og det er ikke blevet nemmere - men vi er dog blevet så kloge, at vi ved, at det at arbejde med ansvarlighed er som at åbne Pandoras æske.
“Arbejdet med at omstille vores seks konferencehoteller til at være ansvarlige og bæredygtige er fyldt med masser af dilemmaer. For når man træffer et valg, træffer man også en masse fravalg,” siger Claus Nielsen, direktør Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference.
Men det er vigtigt at tale højt om de dilemmaer, for de kan være store og svære at styre igennem. Og netop derfor er det godt at vide, at man ikke er den eneste virksomhed, der kæmper med at træffe de rigtige valg.


Derfor har Sinatur Hotel & Konference nu valgt at åbne op og sætte fokus på nogle af alle de dilemmaer, der opstår i en bæredygtig transformation. Det kan f.eks. være om økologi er det rigtige valg eller om det overhovedet giver mening at tale om bæredygtighed. Men det er også et spørgsmål om, at det som leder kan være dilemmafyldt at sætte virksomheden i gang med en proces, hvor man reelt ikke ved, hvor man ender.
“Vi taler om ansvarlighed - og noget af det med at være ansvarlig, det er også at være ærlig. Hvis vi skal lykkedes med at omstille flere virksomheder til at agere bæredygtigt og ansvarligt må vi hjælpe hinanden og dele viden på tværs. Derfor har vi valgt at lave en lidt atypisk kampagne, hvor vi sætter på fokus på nogle af de ting, som vi har svært ved,” siger Claus Nielsen.


Læs mere om Sinaturs dilemma-kampagne her.

01.03.2024Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

80 procent af vores leverandører er nu med

01.03.2024Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

“Hvis alle holder kortene tæt til kroppen, rykker vi os ingen vegne”

23.01.2024Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Nyt gastronomisk kodeks sætter klimavenlig mad forrest på buffeten

20.11.2023Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Sinatur Hotel & Konference aflyser konkurrencen i branchen

03.10.2023Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Oksekød er bare et af vores mange klima-dilemmaer

03.10.2023Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Nye gastronomiske standarder og mindre madspild