BEHOVET FOR ET GRØNNERE EMBALLAGESYSTEM

"Når det kommer til bæredygtighed, er vi ikke konkurrenter. Der er det vigtigt, at vi kan arbejde sammen." siger Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubben, til Berlingske i en artikel om Verdensmål i Værdikæden og behovet for et grønt emballagesystem

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix.

04.12.2020

Sponseret

REGA

REGA-virksomheden Madklubben har eksempelvis mere end fordoblet deres salg af takeaway, siden coronakrisen i marts lukkede Danmark ned. Sammen med 75 andre restaurationer, eksperter og emballagevirksomheder i Verdensmål i Værdikæden, har de nu lagt hovedet i blød for at komme fremtidens grønne take-away-løsning et skridt nærmere.

Læs mere om projektet i artiklen HER.

03.08.2021REGA

Sponseret

Ha' en holdning til madspild - det har vi

04.02.2021REGA

Sponseret

På jagt efter fremtidens takeaway emballage

02.02.2021REGA

Sponseret

Et kig ind i fremtidens madkultur

04.12.2020REGA

Sponseret

BEHOVET FOR ET GRØNNERE EMBALLAGESYSTEM

04.12.2020REGA

Sponseret

STOP CHIKANE OG KRÆNKENDE ADFÆRD I RESTAURATIONSBRANCHEN – #SIGDETHØJT!

04.12.2020REGA

Sponseret

STICKS’N’SUSHI: CORONAKRISEN HAR VÆRET EN KATALYSATOR FOR BÆREDYGTIGHED