På jagt efter fremtidens takeaway emballage

Madspild, affaldsortering, takeaway emballage og fremtidens fødevarer er blot noget af det, der er taget fat på i projekt Verdensmål i Værdikæden, hvor aktørerne sammen skal finde løsninger på restaurationsbranchens største bæredygtigheds udfordringer.

04.02.2021

Sponseret

REGA

Under overskriften ”fremtidens take away system” arbejder en række restauratører, vidensfolk og virksomheder benhårdt på at udtænke og konstruere fremtidens bæredygtige take-away-system i restaurationsbranchen. Aktørerne har her fokus på det nuværende enorme spild af engangsemballage og den uigennemsigtige jungle af alternative emballagetyper.

Det grundige og ambitiøse arbejde med take away emballage satte TV2 Lorry for nylig spot på i en miniserie. TV stationen besøgte bl.a. DRC-medlem og REGA-virksomheden Sticks’n’sushi, der er med til at teste nogle af de løsninger, som bliver skabt i projektet i vores fælles søgen efter en mere miljøvenlig take away emballage. Det gælder fx helt nyudviklede emballageløsninger fra de innovative virksomheder kleen hub og re-bag A/S, der ligeledes deltager i projektet.

Du kan se eller gense begge afsnit HER.

03.08.2021REGA

Sponseret

Ha' en holdning til madspild - det har vi

04.02.2021REGA

Sponseret

På jagt efter fremtidens takeaway emballage

02.02.2021REGA

Sponseret

Et kig ind i fremtidens madkultur

04.12.2020REGA

Sponseret

BEHOVET FOR ET GRØNNERE EMBALLAGESYSTEM

04.12.2020REGA

Sponseret

STOP CHIKANE OG KRÆNKENDE ADFÆRD I RESTAURATIONSBRANCHEN – #SIGDETHØJT!

04.12.2020REGA

Sponseret

STICKS’N’SUSHI: CORONAKRISEN HAR VÆRET EN KATALYSATOR FOR BÆREDYGTIGHED