04.02.2021  |  Klima, miljø og energi

På jagt efter fremtidens takeaway emballage

Indhold fra partner Hvad er dette?

Madspild, affaldsortering, takeaway emballage og fremtidens fødevarer er blot noget af det, der er taget fat på i projekt Verdensmål i Værdikæden, hvor aktørerne sammen skal finde løsninger på restaurationsbranchens største bæredygtigheds udfordringer.

Under overskriften ”fremtidens take away system” arbejder en række restauratører, vidensfolk og virksomheder benhårdt på at udtænke og konstruere fremtidens bæredygtige take-away-system i restaurationsbranchen. Aktørerne har her fokus på det nuværende enorme spild af engangsemballage og den uigennemsigtige jungle af alternative emballagetyper.

Det grundige og ambitiøse arbejde med take away emballage satte TV2 Lorry for nylig spot på i en miniserie. TV stationen besøgte bl.a. DRC-medlem og REGA-virksomheden Sticks’n’sushi, der er med til at teste nogle af de løsninger, som bliver skabt i projektet i vores fælles søgen efter en mere miljøvenlig take away emballage. Det gælder fx helt nyudviklede emballageløsninger fra de innovative virksomheder kleen hub og re-bag A/S, der ligeledes deltager i projektet.

Du kan se eller gense begge afsnit HER.

Mere fra REGA (Restauratørernes Garantiordning)

REGA (Restauratørernes Garantiordning)

http://regadk.dk/

  • dgp@thehost.dk
  • +45 33 25 10 11
  • Dronningens Tværgade 8A, 1302 København K, Danmark

REGA står for Restauratørernes Garantiordning og er et brancheinitiativ under Danmarks Restauranter & Cafeer. Det er et samarbejde mellem restauratører, som ønsker at løfte kvaliteten af deres arbejde med samfundsansvar. Med REGA stiller restauratørerne garanti for, at de arbejder fokuseret på at drive ansvarlig virksomhed.  Som…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere