18.04.2018  |  Kommunikation

BICYCLE POINT fra Ecotap® indviet i Holland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 12. april blev den første smarte læskærm indviet i Cadzand-Bad, Region Zeeland (NL). Placeret ved startpunktet på et antal cykelruter, kan cyklister bruge læskærmen og dens smarte funktionalitet som startpunkt for cykelruter og finde information, oplevelse og lade op.

Ecotap® BICYCLE POINT er en moderne servicefacilitet til cyklister. Den er både et udgangspunkt for cyklister, der ankommer med bil og på cykel. Læskærmen er en moderne designet enhed med opladningsmulighed for el-cykler og mobiltelefoner. Desuden er der integreret en trykfølsom digital informationsskærm, hvor man nemt kan finde information om aktiviteter og overnatningssteder i regionen. Denne innovative og unikke facilitet til cyklisten er helt selvforsynende med energi via solcellepaneler på taget og har desuden en 4G-forbindelse.

Region Zeeland kan kalde sig '5-stjernet cykelprovins' siden maj 2017. Provinsen opfylder de højeste kvalitetsstandarder, der er fastsat for rekreative cykelruter. BICYCLE POINT er et godt supplement til cykelturismeproduktet ”Zeeland”. Udover læskærmen,  er der bl.a. også opstillet opladningsstationer til el-cykler og mobile enheder, flere steder i cykelrutenettet (rastepladser, opholdsteder) og der samarbejdes med flere cykelsmede om forskellige services til cykler.

"På cyklen oplever du landskabet intenst, så derfor vil vi som kommune i Zeeland sammen med provinsen Zeeland, investere i opførelsen af innovative cykelfaciliteter. " – udtaler Peter Ploegart fra Sluis Kommune. Carla Schönknecht fra Region Zeeland supplerer: ”Sammen med de øvrige kommuner, kan vi gøre Region Zeeland til den førende cykelprovins i Holland ".

Tags: NEWTEK ApS

Mere fra NEWTEK ApS

NEWTEK ApS blev etableret i 2015 og ligger i Odense SØ, smart placeret tæt ved motorvejskrydset Odense/Svendborg.Vores visionære motto er: ”Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! - Vi kan kun være med til at påvirke den” og vores mission er, at vi vil være blandt de bedste til at udvikle og frembringe innovative energi- og miljøeffektive løsninger…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere