16.05.2019  |  Klima, miljø og energi

Innovative løsninger til fremme af cyklisme

Indhold fra partner Hvad er dette?

For cyklister er det vigtigt, at visse ting er opfyldt, når det kommer til at parkere sin måske dyre cykel. For eksempel, at deres cykel kan parkeres sikkert, bekvemt og systematisk. Og måske kan oplades eller hurtigt justeres eller repareres på stedet.

- Der er behov for flere, bedre og sikre faciliteter

- FORSKELLIGE SITUATIONER OG GIVNE FORHOLD, KRÆVER FORSKELLIGE TYPER LØSNINGER.
Cykler kan sagtens parkeres ordentligt og beskyttet, i selv de mindste rum.

Man behøver ikke at skulle parkere op mod en væg, et rækværk, en lygtepæl eller træ eller frit på et fortov. Fordi på denne måde, skaber mange cykler hurtigt et kaotisk scenebillede, og cyklerne bliver ofte beskadiget - i værste fald nemmere stjålet. Det behøver ikke at være sådan!

Visse cykelpendlere kræver højsikret parkering. De vil kunne få gavn af vores smarte BIKEEP stationer med videoovervågning og sensorer, styret adgang med et personligt nøglekort (RFID) eller med en mobil app, hvor stationen oplyser løbende om ledige pladser og en rejseplan hen til en ledig plads. Der er mulighed for at vælge en variant med indbygget opladning af el-cyklens batteri, medens cyklen er parkeret. Også ladcykler kan anvende stationen, ved typisk at bakke op til standeren!


Skoler og større pladser er mere egnede til enkle cykelholdere. Her viser vores Parc-Velo-Bike stativer deres værdi. Disse cykelstativer er nemme at stille op og velegnet til alle typer af cykler. Cyklerne parkeres uden besvær med den ene hånd og kørt væk fra stativet uden at skulle ind mellem de allerede parkerede cykler. Cyklen kan desuden låses sammen med stativet.

- CYKLER BLIVER BRUGT OG GÅR OGSÅ I STYKKER.
Så kan vores udvalg af servicestationer beregnet til enten indendørs eller udendørs brug, være en fornuftig investering, der giver stor valuta hos jeres ansatte, lejer eller studerende!

WAVE-Grand cykelservicestationen med multiværktøjer, luftpumpe, vask og drikkevand er service i højeste potens. Stationerne findes også som separate enheder. De er vandalsikre og fås pulverlakerede i valgbare farver. Beslag, muffer og kabling er typisk i pulverlakeret, galvaniseret eller rustfrit stål.

Tags: NEWTEK ApS

Mere fra NEWTEK ApS

NEWTEK ApS blev etableret i 2015 og ligger i Odense SØ, smart placeret tæt ved motorvejskrydset Odense/Svendborg.Vores visionære motto er: ”Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! - Vi kan kun være med til at påvirke den” og vores mission er, at vi vil være blandt de bedste til at udvikle og frembringe innovative energi- og miljøeffektive løsninger…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere