03.09.2018  |  Klima, miljø og energi

Nyt stort "grønt" cykelparkeringsanlæg fra Ecotap

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores samarbejdspartner Ecotap, innoverer konstant for både udvikling af eksisterende og nye løsninger. At tænke dristigt og anderledes er grundlaget for innovation og stræben efter optimering.

I de seneste måneder har Ecotap lagt meget energi i en af de største projekter i verden indenfor cykelparkering med opladningsfacilitet til el-cykler, i byen Darmstadt i Tyskland.

Dette cykelparkeringsanlæg til 400 cykler i Darmstadt (D) er fuldt selvforsynende med el vha. solpaneler, der muliggør strømforsyning til bl.a. opladning af elektriske cykler og scootere og til den integrerede LED-belysning. Dette har gjort det muligt for Ecotap at åbne et helt nyt marked for levering af "grønne" cykelparkeringsfaciliteter. Ecotap har egen udvikling, fremstilling og installation. Dette gør Ecotap fleksibel i realiseringen af 'kundespecifikke' cykelparkeringsfaciliteter.

Tags: NEWTEK ApS

Mere fra NEWTEK ApS

NEWTEK ApS blev etableret i 2015 og ligger i Odense SØ, smart placeret tæt ved motorvejskrydset Odense/Svendborg.Vores visionære motto er: ”Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! - Vi kan kun være med til at påvirke den” og vores mission er, at vi vil være blandt de bedste til at udvikle og frembringe innovative energi- og miljøeffektive løsninger…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere