30.08.2013  |  Kommunikation

Christian Friis Bach til GoGlobal workshop

Udviklingministeren fortæller om regeringens støtte til danske virksomheders forretninger i u-lande i et side-event til CSR Awards 16.-17. september i Holstebro.

Udviklingsminister Christian Friis Bach kommer med regeringens bud på strategiske indsatser i workshop om stakeholder management.

Med til GoGlobals event er også CSR & Corporate Relations Manager Malene Brandt fra Røde Kors. Hun vil komme ind på organisationens tilgang til partnerskaber med og relationer til private virksomheder. TDC er Røde Kors’ hovedpartner, og i år indgik Røde Kors et partnerskab med Energi Danmark.

Læs også: Landets ministre møder talstærkt op til året CSR Awards

Oplægsholdere til side-event

  1. Udviklingsminister Christian Friis Bach
  2. Poul Strandmark, adm. direktør i Bluepack
  3. Malene Brandt CSR & Corporate Relations Manager i Røde Kors
  4. Karsten Ingemann Pedersen, adm. direktør i Systemteknik
  5. Jesper Nielsen international konsulent fra 3F
     

Mange overvejelser efter Bangladesh-ulykke
Håndtering af risici er en central faktor i virksomheders forretning i u-lande. Efter Bangladesh-ulykken tidligere på året har virksomheder med stakeholders i lande som Bangladesh haft mange overvejelser i forholdet til deres interessenter.

Det er blevet diskuteret i medierne, om virksomhederne skal offentliggøre leverandørlister, og om virksomhederne skal trække sine fabrikker ud af Bangladesh. I år underskrev seks danske tekstilvirksomheder en international aftale, som skal forebygge lignende katestrofer i fremtiden.

Mange private virksomheder og interesseorganisationer vil bidrage med erfaringer, input og redskaber til, hvordan stakeholders kan optimeres, så virksomheder bedst muligt sikrer standarderne for deres samarbejdspartnere og leverandører.

Læs også: Bæredygtige fisk på menuen til CSR Awards

Ved afslutningen af workshoppen vil udviklingsminister Christian Friis Bach uddele IFUs CSR Investment Award 2013, der gives for den mest bæredygtige danske investering i udviklingslande.   

CSR Awards foregår 16.-17. september i Musikteatret I Holstebro. Ud over udviklingsministeren og Malene Brandt  deltager direktør i Systemteknik Karsten Ingemann Pedersen, direktør i Bluepack Poul Strandmark og international konsulent Jesper Nielsen fra 3F. GoGlobal er et samarbejde mellem Danida, EKF, Eksportrådet, IFU og Access2Innovation. 

Mere fra Mathilde

Mathilde Henriksen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere