17.11.2017  |  Strategi & ledelse

CSR-pris til Middelfart Sparekasse for mangeårigt arbejde med samfundsansvar

Indhold fra partner Hvad er dette?

Great Place to Work uddelte i forbindelse med kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser en særpris til Middelfart Sparekasse for sparekassens arbejde med samfundsansvar.

Da organisationen Great Place to Work tirsdag 14. november kårede Danmarks Bedste Arbejdspladser 2017 ved en gallafest i Cirkusbygningen i København, fik Middelfart Sparekasse en andenplads i konkurrencen. Et flot resultat, som dog blev overgået af den særpris for en mangeårig, stærk CSR-indsats, Great Place to Work tildelte sparekassen.

- Det er en pris, vi er utroligt stolte af. Da sparekassen blev grundlagt i 1853 var udgangspunktet, at den skulle være ”til fælles bedste”. Det arbejder vi ud fra den dag i dag. Sparekassen har brug for stærke, levende lokalsamfund, og lokalsamfundene har brug for en stærk medspiller, som kan være med til at skabe liv i lokalområdet. Det er det, samfundsansvar handler om for os: At gøre en positiv forskel i de områder, hvor vi har afdelinger. Derfor er vi meget glade for, at Great Place to Work har set og anerkender vores arbejde med samfundsansvar, siger Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

Socialt ansvar i blodet

Great Place to Work påpeger netop, at det er en årelang, dedikeret indsats, der ligger tli grund for prisen - En sparekasse med socialt ansvar i blodet, siger Great Place to Work om sparekassen.

Sparekassens tilgang til at drive forretning er, at det skal komme både kunder, medarbejdere og lokalsamfund til gavn. At der er et højere formål, smitter af på medarbejderne. Det viser den spørgeskemaundersøgelse, der ligger til grund for kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser. Her siger 99 procent af medarbejderne i sparekassen nemlig, at de har de godt med den måde, sparekassen bidrager til samfundet på. 99 procent siger også, at deres arbejde giver mening og er mere end et arbejde.

Mere fra Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse

midspar.dk

Middelfart Sparekasse er et pengeinstitut med afdelinger fordelt på Fyn og Jylland. Middelfart Sparekasse er en selvejende institution og garantsparekasse, der aktivt arbejder på at udvikle det samfund, vi er en del af. Sparekassens samfundsmæssige engagement kan føres helt tilbage til grundlæggelsen i 1853. Allerede dengang var Sparekassens grundfilosofi, at beslutninger skulle være til gavn…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere