Csr strategi

Strategi & ledelse

Kom godt i gang med Verdensmålene

Verdensmålene er på vej til at skabe forandring for virksomhedernes tilgang til CSR. Med 4 møder i efteråret klæder Forum for Strategisk CSR virksomheder, som gerne vil i gang eller bare er nysgerrige, på til at implementere målene

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

PODCAST: Bæredygtig Business nr. 2a - Dennis Friis Thaagaard

I denne første af to episoder med Dennis Friis Thaagaard fra konsulentvirksomheden Sustainor kigger Bæredygtig Business på, hvordan og hvorfor man som virksomhed bør arbejde strategisk med CSR.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Berendsens nye danske ledelse styrker CSR-fokusset

Den 12. september 2017 blev Berendsen (PLC) erhvervet af franske Elis (SA) – og nu er den nye direktion for Berendsen Danmark udnævnt. Det er et hold af yngre ledere med stor relevant brancheerfaring, en gennemsnitsalder på 42 år og 33 % kvinder.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

BASF: Global strategi skal implementeres lokalt

Store, globale virksomheders strategier bliver rullet ud og omsat til deres datterselskaber i hele verden. Det gælder også for CSR og bæredygtighed. I BASF’s nordisk-baltiske region har direktør Mark Meier arbejdet på at finde det rigtige ”fit” mellem BASF’s globale strategi og den region han er chef for. Men hvordan gør man det? Læs Mark Meiers svarer her. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere