08.06.2017  |  Samfund

Danske Spil: Et forbud mod velkomstbonusser er en god idé

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danske Spil bakker op om et forbud mod velkomstbonusser, som Center for Ludomani foreslår.

Center for Ludomani foreslår i dag, at spillelovgivningen ændres, så velkomstbonusser til spillere i Danmark forbydes. Det forslag bakkes op af Danske Spil, der gerne ser strammere regler for bonusser generelt.

-Vi synes et forbud mod velkomstbonusser er en rigtig god idé. Intet spil uden ansvar, og vi ved, at bonus er en af de mekanismer, der kan få sårbare spillere til at komme i problemer. Hvis der blev indført et fælles forbud mod velkomstbonusser for alle spiludbydere i Danmark, ville man være rigtig langt, siger Stine Hove Marsling, der er CSR-direktør i Danske Spil.

Center for Ludomani foreslår i første omgang kun et forbud mod velkomstbonusser, men Danske Spil ser gerne, at man kigger alle bonusordningerne i spilbranchen efter i sømmene. Til efteråret skal der vedtages en ny lovgivning på spilleområdet, og her er Danske Spils holdning klar.

-Det vil være oplagt at se på bonusserne generelt – ikke bare velkomstbonusser, når der skal laves ny lovgivning. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i Danske Spil i mange år har stået alene i kampen mod bonusser, hvor vi har indført et maks. loft på 1.000 kroner, som er det laveste på markedet.  Men det hjælper ikke, hvis alle spiludbyderne i Danmark ikke er med, siger Stine Hove Marsling, og forsætter:

-Vi tager gerne førertrøjen på, for vi ønsker at trække hele markedet i en mere positiv retning, men vi kan ikke gøre alene. Derfor er lovgivning en god idé, siger Stine Hove Marsling, der er CSR-direktør i Danske Spil.

Mere fra Danske Spil

Danske Spil

www.danskespil.dk

Ansvarlighed. Og åbenhed.Danske Spil tager løbende initiativ til en række CSR-tiltag. Væsentlige og velovervejede initiativer der skal sikre, at vi fortsat er den førende og ansvarlige udbyder af gode spiloplevelser til glæde for spillerne og til gavn for samfundet. Det er det, vi i Danske Spil er sat i verden for. I vores CSR-rapport og her på sitet belyser vi en række svære d…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere