Erhvervsliv

Klima, miljø og energi

Industriens centrale aktører: Danske genbrugstal skal frem i lyset

Der er tal for, hvor meget affald danskerne producerer, men ikke hvor gode vi er til at genbruge det. Skal Danmark udvikle en succesfuld cirkulær økonomi, kræver det, at alle tal lægges frem, lyder det fra en række centrale aktører i den danske industri, som nu sætter Danmarks første ”Circularity Gap Report” i værk.

Samfund

Pensionskasse understøtter politiske ambitioner: ”Det er vigtigt med transparens”

Det er afgørende, når private aktører bakker op om europæiske værdier og politik, som når danske Pensam kræver transparens i sine investeringers skatteforhold, roser danske EU-parlamentariker Niels Fuglsang (S).

Samfund

Grøn omstilling: Erhvervslivet venter på nølende politikere

Klimaminister Dan Jørgensen (S) har tidligere sagt, at den grønne omstilling kommer til at gå hurtigere og hurtigere, i takt med at vi udvikler den rette teknologi. Men ifølge toneangivende erhvervsfolk er det ikke innovation, der længere er en hæmsko – det er politikerne.

Medarbejder

Danmark overhales igen i undersøgelse om ligestilling

Danmark kan ikke prale af en førsteplads, når det gælder ligestilling - især i erhvervslivet, og det kalder på handling, mener flere aktører.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere