02.02.2022  |  Klima, miljø og energi

EY er bedst til bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en samlet score på 2,6 ud af 3,0 stryger EY direkte ind på en førsteplads i den globale analyse Green Quadrant ESG & Sustainability Consulting 2022.

Det er den uafhængige analysevirksomhed Verdantix, der netop har offentliggjort, at EY scorer højst ud af 15 evaluerede konsulentvirksomheder, der arbejder med ESG og bæredygtighed.


De 15 virksomheder er blevet rangeret efter en grundig undersøgelse, der indebar blandt andet udførlige spørgeskema-besvarelser, timelange videobriefings samt indsigter fra Verdantix’ Global Corporate Survey foretaget på 400 topledere, der arbejder med ESG og bæredygtighed.

Ud fra dette blev EY og kun tre andre virksomheder placeret som ’Leaders’ på Verstandix’ grønne kvadrant, der opdeler virksomhederne i Innovators, Challengers, Specialists og Leaders. Og EY scorede altså med 2,6 point ud af 3 mulige højest af de analyserede virksomheder.

”Jeg er stolt af denne anerkendelse af vores arbejde med ESG-agendaen for både vores kunder og os selv. At vi lægger os i toppen i denne analyse viser, at vores hårde arbejde bærer frugt, og anerkendelsen falder tilbage på alle medarbejdere, der hver dag lægger en enorm indsats i at hjælpe virksomheder med at arbejde med bæredygtighed på en måde, så det skaber værdi for dem,” siger Carina Ohm, der er partner og leder af Climate Change and Sustainability hos EY.

Verdantix skriver i deres rapport blandt andet, at EY ”… har demonstreret en historie af engagementer med C-level om ESG og bæredygtighedsinitiativer, hvilket illustrerer klare evner til at tilbyde strategisk rådgivning på tværs af en bred vifte af områder.”

Den fulde rapport bliver offentliggjort 1. februar 2022.

Mere fra EY

EY

www.ey.com/dk

I EY stiller vi en bred vifte af ydelser til rådighed indenfor sustainability. Vi har et tværfagligt team, der dækker hele det brede CSR-område, med kompetencer inden for klima- og miljøpåvirkning, sustainability rapporting, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, samt antikorruption og bestikkelse. Som et led i vores service tilbyder vi en række ydelser indenfor virksomheders samf…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere