02.10.2019  |  Klima, miljø og energi

FREJA arbejder aktivt med FNs Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREJA er meget opmærksom på den miljøpåvirkning, som deres virksomhed har.

Transportsektoren ligger nummer to efter energisektoren, når det kommer til CO2-udledning pr. år, hvor vejtransport er det, der bidrager mest til transportrelaterede drivhusgasemissioner. Ikke desto mindre er FREJA også meget opmærksom på den rolle, som transportsektoren spiller, når det kommer til handel, beskæftigelse og økonomisk vækst både nationalt og globalt. Af den grund har FREJA valgt at tage et socialt ansvar, og gøre hvad de kan for at reducere og minimere den daglige miljøpåvirkning, som transport af varer fra A til B uundgåeligt medfører.

”Anstændighed og gensidig respekt er så indforstået hos FREJA, at vi slet ikke tænker over det længere, når vi handler, men det er bare blevet en del af os. Med udgangspunkt i de otte FREJANIT-værdier (fleksibilitet, resultatorientering, engagement, just-in-time, ansvar, nærvær, innovation og troværdighed) vil vi gerne gøre det klart, at vi planlægger vores aktiviteter efter FNs mål for bæredygtig udvikling for at understrege dette engagement”, siger FREJAs Group CEO, Ulrik Rasmussen.

FREJAs fundament er anstændighed i virksomheden og reduceret miljøpåvirkning, samt et stærkt fokus på medarbejdernes trivsel, og løbende innovation der skal gavne både mennesker og planeten. Mål 3, 8 og 9 er FREJAs primære fokuspunkter. FREJA tilbyder kvalitetsuddannelse til personalet og hilser flere medarbejdere velkommen på alle niveauer. FREJA prøver at gøre, hvad de kan for at øge ansvarlig produktion, og de indgår i et tæt samarbejde med deres partnere for at nå deres mål.

Mål 4, 5, 12 og 17 er FREJAs sekundære fokuspunkter. Målene ændrer ikke substansen i deres bestræbelser, men de er en vigtig fælles ramme, der forener og formulerer indsatserne med deres partnere og klienter.

FREJA har i årevis samarbejdet med partnere om at udvikle IT-løsninger, der skal optimere transport og reducere emissioner. De måler tomkørsel og stræber konstant efter at reducere det, de laster gods på en smart og fornuftig måde, og så kombinerer de tunge og store laster for at optimere effektiviteten. FREJA leder proaktivt efter partnere, der viser potentiale for optimering og lean løsninger, for i sidste ende at kunne øge velstand og skabe økonomisk vækst uden at skade miljøet.

Ønsker du at vide mere om hvordan FREJA arbejder med FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling, kan du læse mere i deres seneste CSR rapport eller kontakte dem her: https://www.freja.com/dk/kontakt-os/

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere