26.09.2019  |  Klima, miljø og energi

FREJA kører med LNG-lastbiler

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREJA bestræber sig løbende på at reducere de mest betydningsfulde miljøpåvirkninger ved at minimere tomkørsel og optimere lastningsgraden på alle transporter.

Historisk set har FREJA krævet minimum Euro 4-lastbiler for at minimere miljøpåvirkningen.

Fra og med 2019 blev dette krav yderligere forstærket, da det blev indført, at nye underleverandører skal bruge EURO 5-lastbiler eller højere, hvilket var et bevidst valg for en mere positiv indvirkning på miljøet.

Derudover iværksatte FREJA sidste år ruter baseret på LNG-lastbiler drevet af biogas. Denne indsats er igangsat i Finland og vil bidrage til yderligere kendskab til bæredygtig transport, der kan reducere den fremtidige forurening. ”Jeg tror, at kunder gerne vil have en leverandør med en vision. Vi arbejder med grønnere løsninger. For eksempel har vi allerede en LNG-lastbil i Finland, og vi undersøger muligheden for at erhverve flere til vores polske selskab”, siger FREJAs administrerende direktør i Polen, Torben Mortensen.

FREJAs ambition for fremtiden er, at lignende initiativer testes og bæredygtige løsninger skaleres til andre markeder.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere