16.05.2022  |  Klima, miljø og energi

FREJA gør det nemt for dig at beregne CO2 udledningen fra din transportaktivitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bæredygtighed ligger FREJA Transport & Logistics meget på sinde, og de er meget bevidste om det miljømæssige aftryk deres kerneforretning sætter.

Transportbranchen er den anden største udleder af CO2 på årsbasis, næst efter energisektoren. Herunder er vejtransport den største bidragsyder til udledning af transportrelaterede drivhusgasser og har betydelige udfordringer i forhold til at introducere cirkulær økonomi indenfor branchen.

FREJA ønsker at bidrage til at øge alles opmærksomhed omkring CO2 udledning. Derfor, har de indsat en CO2 beregner på deres hjemmeside, så alle kan se miljøpåvirkningen fra en given transportaktivitet. For at bruge beregneren behøver man blot at indsætte den samlede transportmængde (kg) og afstanden fra afsender til modtager (km).

Beregneren er baseret på EN 16258 standarden og udregner gennemsnitsværdier. Man får imidlertid et godt estimat over CO2 udledningen fra en given transportaktivitet.

Man kan finde FREJAs CO2 beregner her: https://www.freja.com/dk/om-freja/kvalitet-og-miljoe/miljoeansvar/#cp_calculatedfieldsf_pform_1

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere