25.08.2016  |  Samfund

Fuldt hus til møde om forretningsdrevet CSR & partnerskaber

Indhold fra partner Hvad er dette?

Onsdag d. 24. august var virksomheder, brancheorganisationer og NGO’er samlet til fyraftens-inspiration hos DIEH. Mødet, der var arrangeret i samarbejde med Goodwings, belyste, hvordan strategiske partnerskaber åbner op for nye forretningsmuligheder.

Der var fuldt hus hos DIEH da op mod 50 virksomheder og organisationer samlede sig om strategiske partnerskaber og de potentialer som partnerskaber har for at drive forretning og udvikling i sammenhæng på tværs af sektorer.

CARE Danmark delte ud af deres konkrete erfaringer, Røde Kors præsenterede essensen af deres seneste guide til partnerskaber, og Goodwings præsenterede tendenser og perspektiver i at drive bæredygtig udvikling gennem nye forretningsmodeller.

De Globale mål for bæredygtig udvikling var et gennemgående tema, som både driver virksomheder og civilsamfunds-organisationer i deres arbejde, sideløbende med, at de bliver et centralt omdrejningspunkt for deres samarbejde.

Vi har samlet et par udsnit fra dagen i to korte filmsekvenser.

Hør Mette Boye, Direktør i DIEH forklare, hvorfor strategiske partnerskaber er vigtige, og hvad det ifølge Birgitte Marie Mabeck, Chef for fundraising & marketing hos Røde Kors, konkret betyder for deres arbejde mod en bedre verden, her.     

Hør Christian Honoré, Stifter af Goodwings fortælle om hans oplevelser på dagen, og hvordan partnerskaber er et centralt omdrejningspunkt i Goodwings forretningsmodel, her.

Mere fra Etisk Handel Danmark

Etisk Handel Danmark

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K

Etisk Handel Danmark er den samlende platform for virksomheder og organisationer, der arbejder for ansvarlig handel og bæredygtig udvikling. Vi styrker viden og samarbejde om samfundsansvar og bæredygtighed i globale værdikæder, fordi handel skal respektere menneskerettigheder og tage hensyn til miljø og klima. Etisk Handel Danmark står bag videnscenter for bæredygtige værdikæder, akademi for etis…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere