God forretning: Det betaler sig at modarbejde spild

Studie viser, at det kan være en ekstremt god forretning at forhindre madspild.

Midtown Grill, Copenhagen Marriott.

04.03.2019

Sponseret

meetly.dk, Bellagroup

Her kommer en ærgerlig statistik. En tredjedel af alt mad produceret i hele verden bliver aldrig spist. Det belaster ikke bare jordens befolkning at fordelingen af fødevare er så ulige, men også klima og miljø.

I Europa kommer cirka 30% af den samlede madspild fra restauranter og hoteller, og det betyder at hospitalityindustrien er godt positioneret til at få en enorm betydning i nedbringelsen af spild. Mens det er svært at mobilisere husholdninger samlet, kan industrien måske finde fælles løsninger og arbejde samlet mod at nedbringe deres del.

Mens der i branchen kommer flere og flere bud på løsninger fra forskellige brands og aktører, er det i virkeligheden en samlet indsats der er brug for. Men mens der hos større brands er CSR-afdelinger med netop den opgave, kan det være værre for mindre virksomheder at finde tiden og pengene samt den nødvendige viden til virkelig at vende problematikken....

... Læs resten af artiklen på meetly.dk

02.07.2021Bellagroup

Sponseret

Responsible Hospitality Report 2020

07.10.2020Bellagroup

Sponseret

Sustainable Hospitality Alliance og BC Hospitality Group

Responsible Hospitality Report 2019

05.10.2020Bellagroup

Sponseret

05.10.2020Bellagroup

Sponseret

Hvad kan man gøre, som virksomhed, når man er tvunget til at sige farvel til ca. 400 medarbejdere som konsekvens af coronakrisen

24.08.2020Bellagroup

Sponseret

Fire dages Elevated Order Days by CIFF er veloverstået og sætter et flot aftryk i sommerens modeuge.

20.02.2020Bellagroup

Sponseret

The Cricket Hotel Bella Center