04.03.2019  |  Klima, miljø og energi

God forretning: Det betaler sig at modarbejde spild

Indhold fra partner Hvad er dette?

Studie viser, at det kan være en ekstremt god forretning at forhindre madspild.

Her kommer en ærgerlig statistik. En tredjedel af alt mad produceret i hele verden bliver aldrig spist. Det belaster ikke bare jordens befolkning at fordelingen af fødevare er så ulige, men også klima og miljø.

I Europa kommer cirka 30% af den samlede madspild fra restauranter og hoteller, og det betyder at hospitalityindustrien er godt positioneret til at få en enorm betydning i nedbringelsen af spild. Mens det er svært at mobilisere husholdninger samlet, kan industrien måske finde fælles løsninger og arbejde samlet mod at nedbringe deres del.

Mens der i branchen kommer flere og flere bud på løsninger fra forskellige brands og aktører, er det i virkeligheden en samlet indsats der er brug for. Men mens der hos større brands er CSR-afdelinger med netop den opgave, kan det være værre for mindre virksomheder at finde tiden og pengene samt den nødvendige viden til virkelig at vende problematikken....

... Læs resten af artiklen på meetly.dk

Mere fra BC Hospitality Group

BC Hospitality Group

http://www.bchospitalitygroup.dk/

Hos BC Hospitality Group tager vi udgangspunkt i begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi – udover at levere den bedste service til vore gæster og kunder - tager ansvar for forretningens påvirkning på samfundet, miljøet og omgivelserne. Vi har en 360° holistisk tilgang til bæredygtighed, som tager afsæt i FN’s verdensmål og en ambition om, at være pionér på feltet i hos…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere