12.03.2021  |  Klima, miljø og energi

Greentel går ind kampen mod havplast

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mobilselskabet Greentel har en mission om at kombinere mobilabonnementer med en grøn miljøprofil, og har derfor indgået et nyt samarbejde om opsamling af havplast langs vestkysten.

GRØN TELEFONI

Greentel har gennem de sidste 9 år tilbudt billige mobilabonnementer til hele familien, erhverv og alt slags udstyr som kamera, varmepumper, og alarmer m.m. Men hos Greentel handler det om meget mere end billig mobiltelefoni, det handler også om, at kunne gøre en forskel for vores miljø og natur sammen med vores kunder. Vi har i 2019 lanceret et mobilabonnement, der i samarbejde med Randers Regnskov direkte støtter opkøb og bevaring af regnskoven i Bigai i Ecuador. Det har været en stor succes, da de kunder, der vælger abonnementet kan se, at de støtter et konkret projekt, hvilket giver en stor troværdighed.

#havplast #renstrand #welovetheocean

Det abonnementskoncept, med et præcist og synligt miljøtiltag, har Greentel nu taget videre og vil sætte fokus på de store mængder havplast langs den jyske vestkyst. Det er i forbindelse med deltagelse i Race for Oceans 10-dags havplast-opsamling-stafet langs den jyske vestkyst i sommeren 2020, at vi hos Greentel for alvor bliver opmærksomme på det kæmpe problem som standet havplast også er Danmark. ”Her er vi nødt til at gøre en indsats, for det er jo vores strand, der flyder med plastik fra hele verdenen” udtaler Ida Marie Tarp fra Greentel. Oplevelsen resulterede i et helt nyt samarbejde mellem Greentel og hav-ildsjælene STRANDET og Race for Oceans, om at lave et mobilabonnement for havet.

For hver Ocean-abonnement vi sælger, giver Greentel hver måned 30 kr. af abonnementsprisen til opsamling af havplast og dermed er kunden direkte medvirkende til, at der kan blive opsamlet 1 kg havplast hver måned. Det er STRANDET og Race for Oceans, der opsamler havplasten og vi har et fælles mål om, at der skal opsamles min. 2 tons havplast i 2021.

At samle havplast handler om meget mere end bare en ren strand, det handler også om at sætte fokus på plastforurening, vores plastikforbrug og finde måder, at give strandet havplast ny værdi. For at vise hvad strandet havplast bl.a. kan anvendes til, har Greentel fået lavet en kombineret nøglering/mobilholde hos STRANDET i Nørre Vorupør, der forvandler havplast til nye produkter.
 

Læs mere om Greentels havplast-projekt HER

Mere fra Greentel

Greentel

https://www.greentel.dk/

Hos Greentel tilbyder vi helt simpelt mobiltelefoni til hele familien, erhverv og alt slags udstyr som fx. kamera, alarm og varmepumpe m.m. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkelt og overskueligt - med stor fokus på valgfrihed og flexibilitet, så man lige får det mobilabonnement, der passer til netop ens forbrug. Vi har bygget Gree…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere