Plastik i havene

Klima, miljø og energi

Greentel går ind kampen mod havplast

Mobilselskabet Greentel har en mission om at kombinere mobilabonnementer med en grøn miljøprofil, og har derfor indgået et nyt samarbejde om opsamling af havplast langs vestkysten.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ambitiøst projekt skal komme plastik i havene til livs

Pacific Garbage Screening projektet (PGS) består af udviklingen af en vandplatform, der kan opsamle plastikskrald fra havet og har til formål at gøre verdensbefolkningen bevidste om deres forbrug af plastik. Sammen med sanitetsvirksomheden GROHE vil PGS forsøge at kaste lys på det store plastikproblem i verdenshavene og udvikle innovative løsninger på problemet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt dansk initiativ skal fjerne plast fra havet

Ocean Plastic Forum består af danske virksomheder og organisationer, som med deres teknologi og fælles viden vil fjerne plast fra verdenshavet. Minister Ulla Tørnæs (V), taler på kick off konferencen den 4. december hos Danske Rederier.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Europa Parlamentet støtter EU-forbud mod engangsplast i 2021

Dette er overskriften på en pressemeddelelse fra Europa Parlamentet, som den 24. oktober har afholdt afstemning om miljøkomitéens rapport om EU-Kommissionens forslag til direktiv om reduktion af visse plastprodukters miljøpåvirkning.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere