25.01.2019  |  Klima, miljø og energi

HOLMRIS B8 tydeliggør bæredygtigt fokus med HOLMRIS B8 Circular

Indhold fra partner Hvad er dette?

HOLMRIS B8 tilbyder kunderne en bæredygtigt genbrugsservice af brugte kontormøbler, som vinder indpas hos flere og flere virksomheder. Nu skifter servicen navn fra 3R Kontor til HOLMRIS B8 Circular

Bæredygtighed, social ansvarlighed og cirkulær økonomi står højt på mange virksomheders agenda. Både fordi det giver mening i en større helhed, og fordi kunderne efterspørger det. Det mærker man også hos HOLMRIS B8; én af nordens førende virksomheder på det professionelle møbelmarked.

I de sidste tre år har HOLMRIS B8 tilbudt kunderne at opkøbe deres brugte møbler og enten videresælge eller donere dem til organisationer eller foreninger. Denne service bliver varetaget af den selvstændige forretningsenhed 3R Kontor, som er blevet mere og mere populær hos mange mellemstore og store virksomheder.

Henrik Holmris, CEO i HOLMRIS B8, siger:

Det har fået større og større betydning for vores kunder, at de kan skille sig af med deres brugte møbler på en ansvarlig og bæredygtig måde. Og at de kan gøre det hos samme leverandør, hvor de får deres nye møbler fra, sparer dem både tid og besvær. Derfor er den store ekspertise og kompetence, som 3R Kontor har på området, et vigtigt differentieringsparameter for os, og vi ønsker at synliggøre både ekspertisen og tilknytningen med et navneskifte.”

Udover at det nye navn skaber en tættere kobling til HOLMRIS B8, er HOLMRIS B8 Circular også flyttet fra Aarhus og ind i HOLMRIS’ gamle lokaler i Bjerringbro for at være fysisk tættere på kerneforretningen.

Herfra hilser det tidligere 3R Kontor også navneskiftet velkomment:

”Som de bæredygtige fanebærer, vi er, at vi glade for, at cirkulær økonomi og social ansvarlighed får en større opmærksomhed fra vores kunder og ikke mindst i så stor en koncern som HOLMRIS B8. Vi ønsker helt klart at forbedre den måde, danske og nordiske virksomheder tænker cirkulært på, når det handler om møbelindkøb- og bortskaffelse. Som HOLMRIS B8 Circular kan vores bæredygtige koncept nå ud til endnu flere, og det forstærker vores indsats og dermed det bæredygtige output”, siger Steffen Max Høgh, CSR-direktør i HOLMRIS B8.

Leje af møbler er fremtiden
Det bæredygtige output bliver yderligere forstærket af det fokus, som HOLMRIS B8 og HOLMRIS B8 Circulars fremtidige samarbejde har. De tror nemlig på, at møbelbranchen i højere grad vil fokusere på at leje møbler ud, hvilket gør det endnu vigtigtigere at kunne tage brugte møbler tilbage og istandsætte dem.

3R Kontors hjemmeside lukker ned i løbet af Q1 2019 samtidig med at sociale medieprofiler skifter navn.

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere