08.06.2021  |  Klima, miljø og energi

Hudplejemærket BIOTHERM støtter GREENKAYAK

BIOTHERM NORDICS STØTTER GREENKAYAK OG FORTSÆTTER SIN STØTTE TIL KAMPEN MOD FORURENING AF HAVENE

#PADDLEFORTHEOCEANS

Biotherm støtter miljøinitiativet Greenkayak

Biotherm har siden 1952 været førende inden for hudpleje, hvor ingredienser af naturlig oprindelse er i centrum. En af disse ingredienser er LIFE PLANKTON™ fra de termiske kilder i Pyrenæerne hvis styrkende fordele anvendes i samtlige af Biotherms hudplejeprodukter. Med ekspertise fra Biovidenskaben har Biotherm fokus på produkter med effektive formler, men altid med behagelige teksturer og dufte. Biotherm tilbyder hudplejeløsninger til enhver hudtype, behov og livsstil. 

Det er mærkets ambition at beskytte og bevare havene til fremtidige generationer.

WATER LOVERS-PROGRAMMET

Siden 2012 har Biotherms program Water Lovers arbejdet for at skabe en bevægelse med målet om at oplyse om plastikforurening og skabe en positiv forandring i menneskers adfærd i forhold til havene.

PARTNERSKAB MED TARA OCEAN

Som mærkets forskningspartner siden 2017 @fondationtaraocean, er vi inspireret af alt det, organisationen har opnået! Med deres 36 meter lange aluminiumsskonnert har Tara Foundation gennemført 11 ekspeditioner rundt om i verden for at indsamle havdata. Gennem deres fund har de kunnet give videnskabsfolk information til at forudse og imødegå påvirkningen af klimaforandringerne på havorganismer, som fx fytoplankton.

GREENKAYAK

GREENKAYAK er grundlagt I 2017 af Tobias Weber-Andersen, som er professionel instruktør i havkajak-sejlads – dengang som Miljøkajakken. Målet har hele tiden været at give alle mulighed for at gøre en aktiv indsats for miljøet med et sjovt men også effektivt koncept. Alle kan gratis hoppe ombord i en GreenKayak og samle affald i vandet. Konceptet er på vej imod at blive en europæisk bevægelse. I 2018 kom Oke Carstensen med og ideen blev udvidet til Sverige, Norge, Tyskland og Irland. Samtidig er den samlede flåde vokset fra 3 til 58 kajakker.

Siden 2017 har mere end 25000 mennesker padlet med GreenKayak og samlet mere end 42 tons affald. I 2020 blev GreenKayak udnævnt til UNESCO Green City Project, og er nu klar til en fin sæson i 2021 – sammen med BIOTHERM. Takket være dette samarbejde kan GreenKayak udvide med hele 10  nye kajakker og starte op i Oslo og flere steder i København.

RENÉ HOLTEN POULSEN NY FRONTFIGUR

For at få en lokal stemme for havet har GreenKayak netop fået en dansk frontfigur, Danmarks bedste roer René Holten Poulsen, tre-dobbelt verdensmester og seks gange Europamester i kajakroning.

Mere fra Sonja

Sonja Christensen

  • L'Oréal Danmark A/S
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere